Katera astrološka znamenja so največji snobi

Magazin 13. Apr 202405:11 0 komentarjev
snob
Foto: PROFIMEDIA

Mislijo, da so boljši od vas, in to vam brez težav tudi povedo.

Samo zato, ker nekdo nosi dizajnerska oblačila in potuje v najbolj ekskluzivna letovišča, še ne pomeni, da je snob. Ko pa ta oseba začne zviška gledati na vaša oblačila in cenovno ugodno potovanje, jo je smiselno uvrstiti med snobe.

Če želite prepoznati te pretenciozne ljudi, astrologi svetujejo, da ste pozorni na njihov datum rojstva, piše Best Life.

Devica

Perfekcionisti zodiaka ne mislijo, da so boljši od vas zaradi denarja ali družbenega položaja. Imajo pa zelo trdna prepričanja o tem, kako je treba stvari izvajati, bodisi v delovnem okolju, družabnih dogodkih ali celo pri tako vsakdanjih opravilih, kot je polnjenje pomivalnega stroja. Astrologinja Briana Saussy pojasnjuje, da imajo device izostren občutek za to, kaj je sprejemljivo in primerno ter kaj ne.

Lev

Levi “resnično verjamejo, da so vladarji džungle”, pravi bralka tarota Jennifer Baptista. To ne pomeni, da mislijo, da so inteligentnejši ali bolj nadarjeni od drugih, pomeni pa, da pričakujejo, da bodo ves čas v središču pozornosti. Astrologinja Bella Nguyen pravi, da imajo levi o sebi visoko mnenje. “Njihova samozavestna narava se večinoma zdi snobovska,” poudarja. “Ko niso deležni hvalnic, lahko to upravičujejo s prepričanjem, da so drugi preprosto zavistni,” dodaja astrologinja Alice Smith.

Vodnar

Morda boste presenečeni, da se je vodnar znašel na seznamu, če poznate to znamenje, ki velja za svobodomiselno. Toda njihova intelektualna narava pogosto pripelje do zaznavanja drugih kot manj sposobnih ali manj naprednih. “Vodnarji so zagotovo inovativni, vendar se včasih preveč zatečejo v svoj intelekt, da bi lahko sprejeli raznolikost. Včasih gredo v skrajnosti in gledajo zviška na vsakega, ki ni tako moderen kot oni,” razkriva Smith. “Če ne veste, katera je najbolj ‘kul’ indie skupina, film ali knjiga, potem se z vodnarjem ne boste dobro ujeli,” dodaja Saussy.

Tehtnica

Tehtnice izžarevajo prefinjenost. Poznajo najboljša vina in obiskujejo najbolj ekskluzivne dogodke. In čeprav so eno najbolj prijaznih in očarljivih astroloških znamenj, se rade vzpenjajo po družbeni lestvici. “V njihovi temni plati lahko vidimo nekoga, ki je nečimrn, površen in pripravljen iti v smeri, kjer mu veter v danem trenutku piha najbolj ugodno,” pojasnjuje Saussy. Dodaja, da lahko tehtnica povzroči občutek ponižanja pri drugih.

Bik

Tako kot tehtnicam tudi bikom vlada Venera, planet lepote, zato cenijo lepe stvari – do te mere, da jih drugi dojemajo kot materialiste. Vendar je njihov snobizem bolj povezan z njihovim odporom do sprememb. Biki so zelo trmasti, odločni in vztrajni v svojih prepričanjih. Ta trma se najbolj pokaže, ko se soočijo z dramo ali spremembami v svojem življenju, kar lahko povzroči, da obsojajo druge, še posebej tiste, ki živijo kaotično ali neurejeno življenje.

Kozorog

Kozorogi imajo globoko zakoreninjen občutek, da si zaslužijo najboljše, saj svoj uspeh zaslužijo s trdim delom. In preprosto ne morejo razumeti tistih, ki ne bi bili pripravljeni vložiti dodatnega napora v službi za dosego kakovosti. “Ne morejo si pomagati, saj imajo izjemno razvit občutek za estetiko in cenijo le najvišjo kakovost,” pravi Saussy. Smith dodaja, da kozorogi ne sklepajo kompromisov pri svojih pričakovanjih. Bodisi nekaj ustreza njihovim strogim merilom ali pa ne. In če ni v skladu z njihovimi pričakovanji, so pripravljeni izraziti svoje nezadovoljstvo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!