Katera tri astrološka znamenja nimajo sreče v življenju

smeško emotikon nesrečen žalosten
PROFIMEDIA

Zdi se, da se nekatera znamenja počutijo, kot da povsod "potegnejo kratko". Katera so tista, ki jih ta občutek največkrat preveva?

Kozorog

Oh, ubogi kozorogi! Včasih se tako zelo trudijo, da bi napredovali, potem pa se znajdejo v popolnem kaosu, kar jih vedno znova vrne vsaj za nekaj korakov nazaj.

Zato se jim zdi, da njihova zla sreča traja celo večnost. Na srečo pa imajo delovno etiko, ki jim pomaga, da ohranijo pokončnost, ne glede na to, koliko ovir jim na poti postavlja vesolje.

Dvojčka

Biti dvojček ni vedno lahko. Pogosto se jim zazdi, da se je celotno vesolje zarotilo proti njim. Potem poskušajo storiti vse, kar je v njihovi moči, da bi se zvezde postavile na njihovo stran. A vedno se znajdejo pred oviro, za katero stoji še ena ovira in še ena in še ena … Pred dokončnim obupom pa jih rešuje optimizem, ki jim daje moči za premagovanje ovir.

Tehtnica

Za tehtnice sreča ni nekaj, na kar bi lahko vedno računale. Niso izrazito nesrečne, vendar se jim tudi ne posreči vedno. Sicer pa se tehtnice tako ali tako ne marajo preveč zanašati na srečo z neba. Raje si jo ustvarijo same s trdim delom in vztrajnostjo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.