Med sprehodom našla jajce in ga dala v kokošje gnezdo: tega ni pričakovala

Magazin 10. Jun 202410:56 2 komentarja
kokoš nese jajca
Foto: PROFIMEDIA

Video je hitro postal viralen in se v teh dneh hitro širi po družbenih omrežjih.

Uporabnica TikToka Brandalin Tipton je v videu delila izjemno presenečenje, ki jo je čakalo, ko je med sprehodom naletela na nenavadno jajce. Tipton se je odločila, da majhno jajce položi v gnezdo svojih kokoši, in po dveh tednih se je zgodilo nekaj, česar ni pričakovala – iz jajca se je izlegla vodna želva.

Ker plazilci potrebujejo točno določeno temperaturo in vlažnost, da se izležejo, je presenetljivo, da se je želva, ki jo je našla Tipton, lahko izvalila v kokošjem gnezdu. Po podatkih California Turtle & Tortoise Club potrebujejo vodne želve temperaturo približno 27 stopinj Celzija, da se izležejo, kar je bistveno nižje od temperature, ki jo potrebujejo kokoši, to je med 35 in 40 stopinjami Celzija.

Video ima že več kot milijon ogledov, navdušil pa je številne uporabnike družbenih omrežij.

“Bodi pazljiva, to je sedaj Bazilisk”, “Ljubka kokoška”, “Tako nastanejo mitološka bitja”, “Prelepo”, “Najbolj srčkana želva vseh časov,” je samo nekaj od številnih komentarjev, ki prihajajo z vseh koncev sveta.

@brandalintiptonI got tired of hearing myself talk so enjoy 💛🐢 Meet Henry Basil Churtle Turken 🫶🏼 Took them to meet the rents Thank you for all the positivity, resources, and information I’ll post updates amongst my other silly shenanigans 🤠♬ original sound – Brandalin Tipton

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje