Na vsa vprašanja odgovoril pravilno, a izpadel zaradi “zarote” sotekmovalcev

Magazin 13. Apr 202313:49 0 komentarjev
Vladimir
PRVA TV

V srbski verziji kviza Najšibkejši člen je kandidat izpadel, čeprav je na vsa vprašanja odgovoril pravilno. "Sram me je," je ob tem dejal voditelj.

Kviz Najšibkejši člen je po licenci narejen tako, da svojo vlogo odigra nesramnost. Po navadi je voditelj tisti, ki prevzame vlogo ostrega komentatorja, igralci pa bolj ali manj uspešno krmarijo med pikrimi komentarji in skušajo na čim več vprašanj odgovoriti pravilno. A to, da poznaš odgovore na vsa vprašanja, še ne pomeni, da na koncu ne boš najšibkejši člen. To je na svoji koži še kako dobro izkusil tekmovalec v srbski različici kviza.

Vladimir je imel kar 22 pravilnih odgovorov, a je vseeno izpadel. Poleg Vladimirja sta namreč ostala še dva kandidata, vsak kandidat pa je moral napisati, koga bi izločil. Jugoslav in Miljan sta napisala Vladimirjevo ime. “Ni imel nepravilnih odgovorov. Ampak dobro, takšna je igra. Kviz, v katerem je eden od sestavnih delov taktika,” je svojo odločitev utemeljeval tekmovalec Jugoslav. Tudi Miljan ni imel pravega argumenta, zakaj želi izločiti Vladimirja, jasno pa je bilo, da v njem oba preostala kandidata vidita preveliko konkurenco.

“Dobro … Meni je neprijetno … Vladimir, nobenega nepravilnega odgovora niste imeli. Ste brez redne zaposlitve. Sanjali ste, da boste šli v Egipt po tem kvizu,” je dejal voditelj Nikola Kojo. “Da, to je moja življenjska želja,” je odgovoril Vladimir.

“Vladimir, z 22 pravilnimi odgovori in nobenim nepravilnim ste postali moralni zmagovalec. Ste zgled mladim, kako bi morali delati in se učiti, kako veliko pomeni splošna izobrazba in kaj pomeni formalna. Žal so vaši kolegi odločili, da ste vi najšibkejši člen, sram me je, da vam moram to sporočiti. Na svidenje in vsa čast,” je povedal voditelj Kojo.

Po kvizu se je vsul plaz komentarjev na družbenih omrežjih, v katerih je večina poudarjala, kako nepravičen je bil razplet do Vladimirja, so pa nekateri izpostavili, da je to pač tak kviz. Televizija, ki kviz predvaja, Prva pa je poskrbela za vsaj malo zadoščenja vseh razburjenih gledalcev. S televizije so namreč sporočili, da bodo sami poskrbeli, da bo Vladimir nagrajen. Izpolnili mu bodo življenjsko željo in mu plačali potovanje v Egipt.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!