Pritožila se je nad glasnimi sosedi: ko je spoznala resnico, ji je bilo žal

Magazin 30. Mar 202405:00 2 komentarja
London
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Pritožila se je nad hrupnimi sosedi, od njih pa je prejela odgovor, ki ga ni pričakovala.

Martina Panchetti, ki živi v Londonu, je povedala, da je družina, ki živi poleg nje, zjutraj pogosto igrala na klavir in redno povzročala hrup, piše britanski The Sun.

“Sosedom smo poslali pismo, v katerem smo jih vljudno prosili, naj zmanjšajo hrup (gre za družino z otroki), še posebej zgodaj zjutraj,” je Panchetti povedala v videoposnetku na TikToku.

Ko so prejeli njihov odgovor, so bili presenečeni. Niso pričakovali, da bodo dobili ročno napisano pismo.

Pismo je prišlo v rumeni kuverti, na kateri je bilo z otroško pisavo napisano “za sosede”.

@maartinapanchetti On our way to cook some Italian sweets for them 🥹 #london #neighbours #livinginlondon ♬ End of Beginning – Djo

“Dragi sosedje, hvala za prijazno sporočilo. Razumemo, da smo včasih glasni, živahni in poredni. Začeli smo se učiti igrati klavir in učitelji so nam rekli, naj vadimo vsak dan. Opravičujemo se, ker nismo pazili na čas in dneve. Naša mama nas je opominjala, naj ne igramo klavirja zgodaj zjutraj, tudi ona si želi nekaj več spanca ob koncih tedna. Obljubljamo, da bomo bolj pazljivi in obzirni. Kot znak opravičila vam pošiljamo nekaj sladkarij. P. S.: Niso brez oreščkov,” so zapisali v pismu, pod katero so se podpisali “vaši glasni sosedje”.

Panchetti je bila ganjena in polna občutkov krivde po prejemu tako prijaznega odgovora. Priznala je, da se je zaradi tega počutila slabo, zato se je odločila, da jim bo poslala majhno darilo. “Pripravljam jim nekaj italijanskih sladkih dobrot,” je povedala.

Njen video je kmalu postal viralen, nabral je že več kot 1.500 komentarjev. Eden od njih se glasi: “Temu se reče starševstvo.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje