Retrogradni Merkur bo izziv za 3 horoskopske znake

Magazin 08. Sep 202207:00
Tedenski horoskop
Profimedia

Ta retrogradni Merkur bo v znamenju tehtnice, to obdobje pa bo trajalo od 9. septembra do 2. oktobra.

Gre za čas, ko bodo nekateri ljudje – rojeni v znamenju ovna, raka ali tehtnice – čutili živčnost in pritisk, prav tako se lahko pojavijo težave pri komunikaciji z ljudmi, ki jih obkrožajo.

Oven

Za ta horoskopski znak se obeta pestro obdobje, saj se bodo ljudje, rojeni v znamenju ovna, morali soočiti s pomanjkljivostmi na poslovnem področju pa tudi na finančnem. Težko bodo uresničili svoje načrte, še zlasti v septembru bodo začutili, da so vznemirjeni. Zato je najbolje, da se v tem času ne naprezajo preveč in se raje lotijo aktivnosti, za katere vedo, da se bodo ob njih sprostili in umirili.

Rak

Tokrat bodo v ospredju družinske težave, pa tudi poslovne. September bo za rake poln izzivov, zdelo se jim bo, da se ne premaknejo z mesta, medtem ko bi se morali na vso moč potruditi. Ljudje, rojeni v znamenju raka, naj bodo pozorni na svoje finance in previdni pri ravnanju z njimi. Pomembno je, da poskušajo ostati zbrani, če se jim pripeti kakšna neprijetna reč, pa naj to vzamejo kot dobro izkušnjo za prihodnja ravnanja.

Tehtnica

Gre za obdobje, ko se bodo tehtnice soočale s številnimi izzivi. Priporočljivo je, da so pozorne na informacije, ki pridejo do njih, in se prepričajo, da so resnične, preden jih širijo naprej. Pomembno je, da se osredotočijo na lastne cilje in bolj ukvarjajo s sabo. Prijatelji in družinski člani jim tega ne bodo zamerili. Konec septembra se bodo zadeve začele izboljševati in izzivi se ne bodo več zdeli tako veliki in nepremostljivi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.