Romantične obleke bo to poletje nadvladal zanimiv minimalističen trend

Magazin 13. Jun 202218:15
Srajčne obleke
Profimedia

Minimalistični trend, ki bo rešil vsak vaš vsakodnevni poletni videz in vas obvaroval pred vročino poletnega sonca.

Kako nositi preveliko srajco v skladu z modnimi trendi za poletje 2022?

Dolgi kroji, rokavi, ki pokrivajo roke, in obsežni volumni – vse v imenu lahkotnosti. To je skrivnost prevelike srajce, bistvenega kosa med trendi za pomlad in poletje 2022. Pravzaprav gre za stil, ki ga naredi tako elegantnega, da ustvari eleganten in hkrati lahkoten videz. Oddaljuje se od stroge estetike in postaja ključni del garderobe sodobne ženske.

Nosijo se kot jakna

Srednje težka tkanina za srajco znamke Fendi, ki je tu naredila evolucijski preskok in se nosi tako kot suknjič: pokrije modrček ali mini obleko in postane popoln dodatek.

Fendi
Profimedia

Fendi, pomlad in poletje 2022

Fendi
Profimedia

Fendi, pomlad in poletje 2022

Srajca postane obleka

Preprosto prevelika ali izjemno dolga srajca se pri Valentinu nosi kot obleka, Pierpaolo Piccioli pa jo kombinira z izjemno kratkimi hlačami in gladiatorskimi sandalami. Tu je srajca prepojena z novimi, svetlimi in živahnimi barvami, ki na poletnih oblačilih pričarajo preobrat, medtem ko je bela barva okrašena z makrame detajli, ki ustvarjajo resnično prefinjen in nadvse ženstveno prosojen učinek.

Profimedia

Valentino, pomlad in poletje 2022

Valentino
Profimedia

Valentino pomlad in poletje 2022

S hlačami

Peter Do eksperimentira z novimi kombinacijami, da bi opredelil minimalno estetiko, primerno za poletje 2022: srajce so izjemno lahke in zračne, s plisirano tkanino, ki se nepričakovano odpre korak za korakom. Oblikovalec bele srajce kombinira z ravnimi hlačami iz 90. let, prav tako v usnju, medtem ko voluminozen rokav drži na mestu zapestnica (to je modna ideja, ki jo je treba posnemati).

Peter Do
Profimedia

Peter Do, pomlad in poletje 2022

Peter Do
Profimedia

Peter Do, pomlad in poletje 2022

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.