Še ena hollywoodska zvezdnica je dosegla ukinitev skrbništva

Magazin 26. Mar 202209:00 > 13:00 0 komentarjev
Amanda Bynes
Profimedia

Gre za igralko Amando Bynes, ki je nekoč slovela kot najstniška zvezdnica, ki je zabredla v težave zaradi alkohola in mamil.

Zdaj ima Amanda 35 let. Igrala je v filmih in nadaljevankah, a se je leta 2010 igralsko upokojila. Očitno so se že začele težave, saj so kmalu po njeni upokojitvi mediji začeli poročati o tem, da je zabredla v pekel alkohola in mamil. Leta 2013 je morala na prisilno psihiatrično zdravljenje, začasno skrbništvo nad njo pa je takrat sodišče dodelilo njeni mami Lynn.

Amanda Bynes
Profimedia

Sodišče se je zato odločilo, ker je takrat 27-letna Amanda Bynes povzročila manjši požar v svojem domu v Kaliforniji, pa tudi zaradi njenega vedenja pod vplivom alkohola in mamil. Po tem se ni več veliko pojavljala v medijih. Leta 2018 je prek družbenega omrežja sporočila, da je že 3 mesece trezna, a le dva meseca po tem se je vrnila na zdravljenje. Kot razlog so navedli kolaps zaradi stresa.

Letos pa je vložila vlogo za prekinitev skrbništva. Njen odvetnik je takrat rekel, da sama meni, da se ji je stanje izboljšalo ter da tega ne potrebuje več. Poudaril je, da se igralka počuti dobro. Zdaj je sodišče sklenilo, da se skrbništvo po skoraj devetih letih lahko ukine. Tako je igralka spet dobila nadzor nad svojimi financami in življenjem.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!