Sina zvezdnikov serije General Hospital našli mrtvega

Magazin 08. Jun 202214:55 0 komentarjev
Jack Wagner, Kristina Wagner
Jack Wagner/Instagram

V 27-letu je umrl sin zvezdnikov Jacka in Kristine Wagner, Harrison Wagner.

Glede na poročilo, ki ga je portal People pridobil z urada za zdravniško pomoč v Los Angelesu, so Harrisona Wagnerja našli na parkirišču v Los Angelesu, vzrok in način smrti pa še nista znana.

Jack in Kristina Wagner sta se poročila leta 1993, leta 2006 sta se razšla v prijateljskem odnosu. Jack je znan tudi po vlogah v Melrose Place, Drzni in lepi (The Bold and the Beautiful) in Glas srca (When Calls the Heart). Nekdanji par si poleg Harrisona deli tudi 31-letnega sina Petra, Jack pa ima tudi hčerko Kerry iz prejšnje zveze. Pod zadnjo objavo na Instagramu je sin zvezdnikov zapisal: “Skoncentriraj se. Na koncu ostaneš samo ti s svojimi mislimi.”

Kristine pa je pred kratkim povedala, kako čudovito je bilo preživeti čas s sinovoma na družinskem ranču pred selitvijo. “Grenko-sladko slovo od kraja, ki smo ga 25 let imenovali Wagner Ranch. Lepota visoke puščave in pokrajine, obdane z nacionalnimi gozdovi, sta nas vedno spomnila, da je mir vedno možno najti, če si ga le pripravljen iskati. O, ranč, čas je, da se ločimo. Zelo te bomo pogrešali, s seboj bomo vzeli prekrasne spomine. Vemo, da je pred nami veliko priložnosti za veselje.”

Po vesti o njegovi smrti je mnogo oboževalcev zvezdnikoma izrazilo podporo in sožalje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!