Tilda Swinton navdušila s pričesko, ki zahteva veliko poguma

Magazin 02. Jan 202313:45
Tilda Swinton
Profimedia

Hollywoodska igralka Tilda Swinton je znana po nenavadnih pričeskah, a tokrat se zdi, da je prekosila celo samo sebe.

Igralka Tilda Swinton je od nekdaj gojila prepoznavni stil pričesk, s katerim vedno znova preseneča in se ob tem odlično zabava.

Nedavno se ji je priložnost za malce eksperimentiranja ponudila v Londonu, kjer so podeljevali modne nagrade – Tilda se je na podelitvi pojavila v zares impresivni podobi.

Nosila je kratko pričesko, ki pa je bila tako zelo nenavadna, da so bile skoraj vse oči uprte vanjo.

Tilda Swinton
Profimedia

Odločila se je, da bo lase ob straneh zavihala navznoter in tako ustvarila nekoliko vesoljsko pričesko, ki je bila številnim prav zaradi drznosti tako zelo všeč, za pogum pa so ji ploskali tudi modni kritiki.

Igralka je do zdaj nosila že številne pričeske, vsem po vrsti pa je skupno, da so nekaj posebnega, izvirnega in zelo nenavadnega.

Tilda Swinton
Profimedia

Tudi tokrat Hilda na rdeči preprogi torej ni razočarala, saj je bila tudi s svojo modno kombinacijo vse, le dolgočasna ne.

Odločila se je za dolgo obleko, ki se je prelivala v pretežno modrih odtenkih in bila odličen kontrast njenim svetlim lasem.

Morda je lahko igralka v navdih še komu, da v teh prvih dneh novega leta dneh stopi iz cone udobja in si privošči drzno pričesko.

Tilda Swinton
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.