Umrl je “ljubeči oče zvezdnikov Beverly Hillsa 90210”

Magazin 26. Avg 202212:29 0 komentarjev
Joe E. Tata
Profimedia

Ob smrti Joeja E. Tate se prijaznega lastnika restavracije Peach Pitt v seriji Beverly Hills 90210 spominjajo številni zvezdniki serije.

Igralec, najbolj znan po vlogi lastnika restavracije Peach Pit Nata Bussichia v omenjeni seriji, je umrl v starosti 86 let. Imel je Alzheimerjevo bolezen.

Žalostno novico je potrdila njegova hčerka Kelly. “Z žalostjo sporočam, da je moj oče Joe E. Tata sinoči mirno umrl. Z očetom sva večno hvaležna za ljubezen in podporo družine, prijateljev in oboževalcev.” Zapisala je še: “Nat je bil ljubeč oče otrokom šole West Beverly High. V resničnem življenju je bil moj oče Joe pošten, prijazen in res neverjeten oče.”

Joe E. Tata
Profimedia
Številni zvezdniki priljubljene serije so se na družbenih omrežjih poklonili pokojnemu igralcu.

Jennie Garth (Kelly iz Beverly Hillsa) je napisala: “Zelo sem žalostna, a se bom vedno spominjala tvojega nasmeha in nagajivo ljubečega smeha.”

Za svoj poklon je Shannen Doherty (Brenda) delila fotografijo nje in Tate v seriji prek svoje zgodbe na Instagramu.

Ian Ziering (Steve) je povedal, da je bil Tata eden najsrečnejših ljudi, s katerimi je kdaj delal, bil je radodaren tako s svojo modrostjo kot s svojo prijaznostjo.

Jason Priestley (Brandon) se je tudi poklonil Tati: “Danes smo izgubili mojega dragega prijatelja in televizijskega šefa Joeja E. Tata. Nat Busiccio je bil velik del Beverly Hillsa 90210 in Joe je bil velik del mojega življenja. Počivaj v miru, Joe. Nikoli več ne bo takega.”

Brian Austin Green (David) je zapisal: “Joe je bil zagotovo družinski član in pogrešali ga bomo, tako radi se ga bomo spominjali.”

Tori Spelling (Donna) se bo Joeja spominjala kot enega najbolj prijaznih, najbolj zabavnih, najbolj profesionalnih, neverjetnih ljudi, s katerimi je imela veselje delati in, kar je še pomembneje, bil je njen prijatelj. Dodala je, da je bil Tate vrhunski profesionalec, ki je predstavljal vrhunec njenega delovnega dne.

Tate je najbolj znan po vlogi v Beverly Hillsu, videti pa ga je mogoče še v televizijskih serijah Batman, Izgubljeni v vesolju (Lost In Space), The Outer Limits in nazadnje v Mystery Girls leta 2014.

Joe E. Tata
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!