V Zagrebu Britanec ogovoril domačinko in doživel reakcijo, ki se ji čudi splet

Magazin 16. Jun 202417:39 4 komentarji
Daily Mail, Facebook, Zagreb, Hrvaška, reakcija, viralno
Foto: Zajem zaslona/FACEBOOK

Eden najbolj branih britanskih portalov je objavil video iz središča Zagreba, ki je takoj postal viralen. Avtor prosi domačinko, naj pobere pasji kakec.

Eden najbolj branih britanskih portalov, Daily Mail, je pred dnevi na svoji Facebook strani objavil video, ki ga je v Zagrebu posnel neki Britanec.

“Zdravo. Snemam vas,” je začel, nakar je ženska takoj vzrojila. “Dobro!” se je zadrla v materinem jeziku. Potem ji je rekel, če lahko pobere pasje iztrebke, ki naj bi jih naredil njen pes, ona pa jezno dejala: “Ne bom! Pojdi v k****, debil!” in potem nekaj tipkala v svoj telefon.

Britanec je ponovil vprašanje, na kar je ženska še enkrat rekla, da ne bo pobrala pasjega kakca in vprašala: “Zakaj?” Britanec ji je dejal, da zato, ker se je njen pes ponečedil, nakar mu je odgovorila v angleščini: “Pa kaj potem, prekleto.” S tem je pokazala, da razume angleško. Britanec ji je ponudil, da lahko iztrebke pobere namesto nje, a se je izkazalo, da ženska vrečke za iztrebke ni imela s seboj. Na koncu je ženska odšla.

Daily Mail je v zaključku videa zapisal, da na Hrvaškem angleško govori ali razume 78 odstotkov domačinov, med mladimi pa je ta odstotek še višji, 95 odstotkov. “Ženska je z odgovorom v angleščini pokazala, da točno ve, v čem je problem,” so zapisali in uporabnike vprašali, kaj oni mislijo o lastnikih psov, ki pasjih iztrebkov svojih ljubljenčkov ne odstranijo s tal.

Video je postal viralen in komentatorji so se množično odzvali.

Ženski iz Zagreba je sicer stopila v bran ena od komentatork, ki je zapisala: “Če bi mene nekdo začel nenadoma snemati meter in pol stran od mojega obraza, bi ravnala enako, morda bi bila še hujša. In če je to (pasji iztrebek; op. a.) tako moteče, naj se skloni in ga pobere,” je zapisala in pri tem mislila na avtorja videa. “Mislim, da si je moški želel le malce več popularnosti,” je zapisala. Nato se je “vsulo” še po njej.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje