Will Ferrell bo ponovno zaigral v božičnem filmu

Magazin 12. Nov 202211:45
Will Ferrell
Profimedia

Will Ferrell pravi, da je snemanje njegovega novega božičnega filma Spirited s soigralcem Ryanom Reynoldsom potekalo v točnem času.

Na premieri filma Spirited v New Yorku je Will Ferrell, ki ga številni obožujejo zaradi vloge škrata Buddyja v prazničnem filmu Elf iz leta 2003, razkril, da sta se z Ryanom Reynoldsom o snemanju novega filma pogovarjala že pred petimi leti. “In šele zdaj se mi je zdel pravi čas za to. Dejansko sva se pogovarjala o tem filmu že takrat in ideja je bila tako čudovita, da sem se nanjo moral odzvati.” Na vprašanje, ali lahko oboževalci pričakujejo, da bo igral v več muzikalih, se je igralec in komik pošalil, da bo igral v Mean Girls.

V filmu Elf se zvezdnik v vlogi škrata Buddyja odpravi v New York, da bi našel svojega biološkega očeta Walterja Hobbsa (James Caan), potem ko so ga na severnem tečaju vzgojili Božičkovi škrati. Film je bil uspešnica, saj je po vsem svetu zaslužil 223 milijonov dolarjev, ko je takoj prerasel v božično klasiko. Oktobra 2021 je Will Ferrell za The Hollywood Reporter povedal, da je zavrnil plačilo v vrednosti 29 milijonov dolarjev za sodelovanje v nadaljevanju filma, ker je imel podobno predpostavko kot izvirnik iz leta 2003. “Film bi moral promovirati pošteno in kljub bogatemu plačilu tega enostavno ne bi zmogel, zato sem ponudbo zavrnil,” je takrat povedal za THR.

Kot kaže, pa je igralec božični duh ponovno začutil v novem prazničnem filmu Spirited. V njem duh božične sedanjosti vsak božični večer izbere eno temno dušo, ki jo obiščejo trije duhovi, toda to sezono je izbral napačnega Scroogeja. “Prvič je Božična pesem povedana iz perspektive duhov v smešnem glasbenem preobratu klasične Dickensove pravljice.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.