Kje je 55-letni Nemec? Iskalna akcija znova brez rezultata, dnevi pa tečejo …

Črna kronika 11. Sep 202310:25 0 komentarjev
Iskalna akcija pogrešanega nemškega državljana
Foto: PU Nova Gorica

Policisti še naprej iščejo pogrešanega 55-letnega Nemca, za katerim se je konec avgusta na Bovškem izgubila vsaka sled. Pogrešanega so minuli konec tedna iskali tudi s pomočjo helikopterja letalske policijske enote.

Policisti Policijske postaje (PP) Bovec so tudi konec minulega tedna na Bovškem s pomočjo helikopterja letalske policijske enote tako kot minule dni iskali pogrešanega nemškega državljana, vendar kljub izvedenim aktivnostim pogrešanega Nemca tudi tokrat niso našli.

Policija je bila že 29. avgusta obveščena, da na Bovškem pogrešajo 55-letnega Nemca. Od 25. avgusta je bil nastanjen v Bovcu, nazadnje pa so ga opazili dopoldne 26. avgusta. Kasneje se je za njim izgubila vsakršna sled.

Na območju Bovca je bil najden njegov osebni avtomobil znamke Seat Ibiza oranžne barve z nameščenimi nemškimi registrskimi številkami. Policisti PP Bovec nadaljujejo različne aktivnosti, da bi pogrešanega tujega državljana izsledili.

Vse, ki bi pogrešanega tujega državljana opazili ali imeli kakršnekoli koristne informacije o njegovem izginotju, policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica naprošajo, da o tem nemudoma obvestijo policiste PP Bovec ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in X

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!