Novogoriški policisti pri starem znancu zasegli zavojčke amfetamina in kokaina

Črna kronika 29. Maj 202313:39 0 komentarjev
zasežena droga
PU Nova Gorica

V Novi Gorici je prejšnji teden stekla hišna preiskava zaradi sumov preprodaje prepovedanih drog. Pri 37-letniku so zasegli več zavojčkov, v katerih naj bi bila amfetamin in kokain. Osumljenca so privedli na zaslišanje, sodnik pa je do nadaljnjega odredil pripor.

Policisti so zaradi sumov preprodaje prepovedanih drog pred tednom dni na območju Nove Gorice opravili hišno preiskavo. Na domu 37-letnika so ob pomoči policijskih psov zasegli več pripravljenih zavitkov, v katerih naj bi bila amfetamin in kokain.

Pri osumljencu so našli tudi več elektronskih tehtnic, pripomočkov za pakiranje prepovedanih drog ter za nekaj tisoč evrov gotovine, ki bi lahko izvirala iz prodaje drog.

S 37-letnikom je policija v preteklosti že imela opravka. Konec aprila so mu namreč zasegli več zavitkov droge, osumljenega pa so zaradi tega že večkrat obravnavali tudi pred tem. Zaradi preprodaje droge je bil tudi že pravnomočno obsojen, so sporočili s PU Nova Gorica.

zasežena gotovina
PU Nova Gorica

Osumljenemu so policisti po hišni preiskavi odvzeli prostost in ga na zaslišanje privedli pred preiskovalnega sodnika na Okrožnem sodišču v Novi Gorici. Ta je zanj odredil pripor.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!