Pri 49-letniku z območja Maribora našli prepovedane droge

Črna kronika 15. Dec 202310:25 1 komentar
PU Maribor
PU Maribor

Mariborski kriminalisti so pred dnevi odvzeli prostori 49-letniku, pri katerem so med hišno preiskavo našli več prepovedanih drog. Med drugim so zasegli 1,6 kilograma konoplje, 177 tabletk MDMA in dve steklenički anaboličnih androgenih steroidov.

Policisti kriminalisti Policijske postaje (PP) Maribor II so 13. decembra odvzeli prostost 49-letnemu moškemu z območja Maribora.

Kot so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor, so ga s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog privedli k dežurni preiskovalni sodnici iz mariborskega okrožnega sodišča. Ta je zoper njega odredila pripor.

Med hišno preiskavo so mu nato zasegli 1.641 gramov snovi, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo konopljo, 177 tabletk, ki vsebujejo prepovedano drogo MDMA, dve steklenički anaboličnih androgenih steroidov, 6 gramov prepovedane droge MDMA v kristalih, 20 mililitrov ekstrakta prepovedane droge konoplje in 7.165 evrov, za katere se sumi, da so bili pridobljeni s prodajo prepovedanih drog.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje