Ujeli roparja trgovine: na vesti ima tudi rop bencinskega servisa

Črna kronika 28. Jul 202309:28 0 komentarjev
Policijsko vozilo
Fotografija je simbolična. (Foto: POLICIJA)

V četrtek so bili policisti obveščeni, da se je v eni od trgovin v središču Ljubljane zgodila drzna tatvina. Osumljenca so policisti izsledili in mu odvzeli prostost. Z zbiranjem obvestil so nato ugotovili, da je osumljen tudi nedeljskega ropa bencinskega servisa na Dunajski cesti. 33-letnika bodo predvidoma danes privedli pred preiskovalnega sodnika.

V četrtek okoli 13. ure so bili policisti obveščeni, da se je v eni od trgovin v centru Ljubljane zgodila drzna tatvina. Po sedaj zbranih obvestilih je storilec vstopil v trgovino in izkoristil odsotnost prodajalcev, odprl blagajno ter iz nje vzel nekaj bankovcev, nato pa pobegnil iz trgovine. To so zaznali zaposleni in obvestili policijo.

Na kraj je bilo napotenih več patrulj, osumljenca pa so policisti na podlagi danega opisa izsledili in prijeli v bližini ter mu odvzeli prostost. Pri nadaljnjem zbiranju obvestil so ugotovili, da je osumljen tudi ropa bencinskega servisa na Dunajski cesti v Ljubljani, ko je vstopil v prodajalno in od uslužbenke zahteval denar. Svoje zahteve je podkrepil z ostrim predmetom. Iz blagajne je vzel nekaj bankovcev in pobegnil s kraja, pri tem pa ni bil nihče poškodovan.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in bodo 33-letnega osumljenca predvidoma danes privedli pred preiskovalnega sodnika, so sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!