35-letnik z leseno klopjo poškodoval več policijskih vozil

Črna kronika 10. Maj 202211:55 > 12:09 0 komentarjev
PU Koper
PU Koper

Policijska uprava (PU) Koper poroča o nevsakdanjem incidentu. 35-letni moški je ponoči preskočil varovano območje policijske postaje in z leseno klopjo poškodoval več službenih vozil in steklo na postaji.

Ponoči se je sprožil alarm tehničnega varovanja na Postaji prometne policije Koper, na kraj so zato takoj napotili prometno policijsko patruljo.

Zatem so policisti prejeli še obvestilo občana, da okoli manjše policijske postaje nekdo kriči in razbija. Moškega, ki je preskočil ograjo in prišel na varovano območje, so policisti obvladali v nekaj minutah. Kljub temu je do prihoda policistov že vzel leseno klop in z njo poškodoval več službenih vozil in steklo na objektu.

PU Koper PU Koper
PU Koper
PU Koper PU Koper
PU Koper
PU Koper PU Koper
PU Koper
PU Koper PU Koper
PU Koper
PU Koper PU Koper
PU Koper
PU Koper PU Koper
PU Koper

Povzročeno škodo še ocenjujejo, policisti in kriminalisti pa opravljajo natančen ogled kraja in nadaljujejo zbiranje obvestil. Direktor PU Koper pa je podal predlog za pregon storilca zaradi kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Po zakonu je za to predpisana denarna kazen ali kazen zapora do dveh let. Policisti so na kraju prijeli 35-letnega domačina. Na kraj je prišel tudi zdravnik, ki je moškega pregledal, nato pa zanj odredil hospitalizacijo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!