Avto, ki je na območju Sevnice trčil v pešca, naj bi vozila direktorica PU Kranj

Črna kronika 24. Sep 202319:35 2 komentarja
prometna nesreča
Žiga Živulovič jr./BOBO

V jutranjih urah v soboto je avtomobil na območju Sevnice trčil v pešca, ki je bil v nesreči huje poškodovan. Po informacijah portala 24ur je avtomobil vozila direktorica kranjske policijske uprave Melita Močnik.

Na lokalni cesti v okolici Sevnici se je v soboto okoli pol osme ure zjutraj zgodila nesreča, v kateri je avtomobil zbil pešca, ki je bil v nesreči huje poškodovan in so ga odpeljali v bolnišnico, so povedali na Policijski upravi (PU) Novo mesto.

“Ker je bila v prometni nesreči udeležena oseba, zaposlena v Policiji, je postopek prevzel Posebni oddelek Specializiranega državnega tožilstva,” so še sporočili in dodali, da drugih podatkov tako zaradi varstva osebnih podatkov in preiskave, ki je v teku, ne morejo posredovati, navaja 24ur. Po njihovih neuradnih informacijah naj bi bila voznica avtomobila Melita Močnik, ki vodi PU Kranj.

Preiskava dogodka še poteka, in vzrok nesreče še ni znan.

Močnik je sicer rojena v Brežicah, na čelu kranjske policijske postaje pa je od konca marca 2021. Na Policiji je zaposlena od leta 1998, je zapisano na spletni strani Policije.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje