Roparja s kolesom ukradla torbico, trije neopaženo vstopili v odklenjeno hišo

Slovenija 04. Jul 202310:36 0 komentarjev
Policijski trak
Foto: Srdjan Živulović/ BOBO

Na območju Policijske uprave Ljubljana sta se včeraj zgodili dve drzni tatvini. Policija storilce še išče.

Na območju PU Ljubljana so policisti v ponedeljek obravnavali dve drzni tatvini. Prva se je zgodila okoli 13.30 na območju Kamnika, ko so trije neznanci neopaženo vstopili v odklenjeno stanovanjsko hišo, jo pregledali in odtujili nekaj gotovine. V hiši je v času dejanja bila tudi oškodovanka, ki je tatove zalotila pri dejanju, nakar so ti zapustili hišo. En moški je visok približno 170 centimetrov, ima kratke svetlejše lase. Druga dva sta visoka med 180 in 185 centimetrov in imata kratke temne lase.

Druga drzna tatvina se je zgodila okoli 18. ure na območju ljubljanskega Bežigrada, ko sta dva neznanca s kolesi pripeljala za oškodovanko, ki je hodila po ulici za Bežigradom. Pri tem sta ji z ramen strgala torbico z vsebino. Povzročila sta za približno 150 evrov materialne škode. Moška sta bila oblečena v jeans kratke hlače. Oba sta bila oblečena v moder oziroma siv pulover s kapuco. To sta imela poveznjeno čez glavo.

Policisti glede obeh dogodkov še zbirajo obvestila in iščejo storilce. O vseh okoliščinah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!