Kakšno vreme nas čaka ta konec tedna?

Slovenija 05. Nov 202201:00 0 komentarjev
vreme
Profimedia

Na zahodu bo danes povečini sončno, drugod pa bo zmerno oblačno. Pihal bo severni veter, na Primorskem pa burja.

Danes bo na zahodu povečini sončno, na Primorskem pa bo pihala šibka do zmerna burja. Drugod bo zmerno oblačno, nekaj več oblačnosti bo na vzhodu. V višjih legah in po nižinah predvsem severovzhodne Slovenije bo pihal severni veter. Jutranje temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem okoli 10 stopinj Celzija. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 14, na Primorskem do 17 stopinj Celzija.

Nedelja bo sončna, več oblačnosti bo na vzhodu. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. V ponedeljek in torek bo pretežno jasno. Vse dni bo zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah megla.

Kakšno bo vreme od 8. do 13. novembra?

V torek bo še pretežno jasno z jutranjo meglo po nižinah. Ponekod lahko zjutraj pričakujemo prvo slano. V sredo bo sončno le na vzhodu, drugod bo ob jugozahodnem vetru pretežno oblačno. V noči na četrtek bodo prehodno možne krajevne padavine. V četrtek se bo zjasnilo in do konca obdobja bo prevladovalo pretežno jasno vreme, po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti. Na Primorskem bo od četrtka do nedelje pihala šibka burja.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!