Kdo bo za silvestrovo nastopal v Ljubljani, Mariboru in drugih mestih

Slovenija 29. Dec 202305:39 1 komentar
Silvestrovo
December v Ljubljani, Mariboru, Kranju in Kopru. (Foto: BOBO)

Bližamo se najdaljši noči v letu. Kdo bo na silvestrovo zabaval zbrane v največjih slovenskih mestih?

Tudi letos bodo mnogi novo leto preživeli na prostem. Temu sledi tudi pester program v petih največjih slovenskih mestih.

V prestolnici bo silvestrovanje tako kot že večino decembra potekalo na več odrih po mestu. Na največjem prizorišču v Ljubljani – na Kongresnem trgu – bodo na najdaljšo noč v letu od 21. ure dalje nastopali Rok ‘n’ Band, Nika Zorjan in skupina Victory.

Pestro bo tudi na ostalih ljubljanskih trgih. Na Mestnem trgu bodo od 21. ure naprej nastopale Dinamitke in ViP Band, na Pogačarjevem trgu bodo prav tako od 21. ure igrali Mambo Kings, na Trgu francoske revolucije pa bodo med 19. in 23. uro Murat & Jose, Elvis Jackson in Neuromancer.

V Celju LPS, v Kopru Jan Plestenjak

Za tiste, ki bodo silvestrovo preživeli na prostem, bodo poskrbeli tudi v ostalih slovenskih mestih. V Mariboru se bo silvestrovanje na Trgu Leona Štuklja pričelo ob 20. uri. Zbrane bo zabavala skupina Zebra.

Na Glavnem trgu v Kranju bodo od 22. ure naprej nastopali Miran Rudan InDesign. V Celju bodo prav tako od 22. ure dalje nastopali evrovizijski LPS in Zvita Feltna.

Decembrsko dogajanje Fantazima v Kopru bosta v Taverni sklenila DJ Adriano Roj, ki bo zbrane zabaval od 21. ure dalje, za skok v novo leto pa bo poskrbel Jan Plestenjak. Ta bo z nastopom začel po 23. uri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje