Padavine bodo ponehale, jutro v znamenju nizkih temperatur

Slovenija 23. Nov 202201:00
Žiga Živulovič jr./BOBO

Zjutraj bo na vzhodu še nekaj padavin, ki pa bodo dopoldne ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3 stopinje Celzija.

Danes zjutraj bo na vzhodu še nekaj dežja ali snega, od zahoda pa se bo počasi jasnilo. Med dopoldnem bodo tudi na vzhodu padavine ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, na Goriškem in ob morju od 5 do 8 stopinj Celzija. Čez dan bodo najvišje tempera ture od 3 do 7, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

Na Agenciji za okolje RS opozarjajo da lahko tudi danes med 7. in 10. uro morje ob visoki plimi poplavi nižje ležeče dele obale.

Izola, plimovanje, poplava, voda
Tomaž Primožič /Bobo

V četrtek in petek bo vreme večinoma sončno, zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah megla. V noči na soboto se bo oblačnost povečala, predvsem na jugu Slovenije se lahko pojavljajo rahle padavine. V soboto bo večinoma suho, na Primorskem bo pihala burja

Kakšno bo vreme od 26. novembra do 1. decembra?

V večjem delu Slovenije bo suho vreme, le v noči na soboto in v soboto bo na jugu občasno možen rahel dež, količina bo majhna ali pa bo sploh večinoma suho. Jutranje temperature bodo povečini okoli ledišča, dnevne pa od 5 do 10 stopinj Celzija. Prihodnji teden kaže, da bodo temperature še nekoliko nižje.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.