Vreme: četrtek bo jasen, ob morju do 10 °C

Slovenija 13. Jan 202201:00 > 08:15 0 komentarjev
Vreme: sonce
Profimedia

Jasni dnevi nas bodo razveseljevali še naprej, pa tudi malo topleje bo. Temperature čez dan bi lahko dosegle do 6, na Goriškem in ob morju pa do 10 stopinj Celzija.

Noč na četrtek je bila jasna, na Primorskem pa je pihala šibka burja.

Jutranje temperature bodo med –12 do –4 stopinj Celzija, ob morju bodo malo nad lediščem. Dan bo jasen, kot so bili tudi prvi dnevi tega tedna. Na Primorskem bo še vedno vztrajala šibka burja.

Čez dan bo topleje kot v sredo, od 2 do 6 stopinj Celzija, na Goriškem in ob morju pa tudi do 10 °C.

V sosednjih pokrajinah bo prav tako pretežno jasno, ob severnem Jadranu pa bo burja slabela, še napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso).

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin

Obeti

Tudi v petek in soboto bo pretežno jasno. Predvsem v višjih legah se bo otoplilo, po nižinah v notranjosti bo zjutraj nekaj megle. V nedeljo bo sončno, dopoldne bo v notranjosti nizka oblačnost.

Kakšno bo vreme med 16. in 21. januarjem?

Naši kraji bodo od nedelje do petka še naprej povečini pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki bo imelo središče večinoma nad Britanskim otočjem.

V nedeljo in ponedeljek bo sončno, v nedeljo bo dopoldne v notranjosti Slovenije nizka oblačnost, v ponedeljek pa se bo prehodno pooblačilo na Primorskem. Od torka do petka kaže na večinoma sončno in povečini suho zimsko vreme.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!