Vreme: kakšno bo vreme v četrtek

Slovenija 21. Okt 202101:00 > 09:05 0 komentarjev
Vreme: oblačnost in megla
BOBO

Po sončni sredi je pred nami oblačen in ponekod deževen četrtek. Padavine bodo v noči na petek zajele vso Slovenijo, predvsem ob morju bodo možne tudi nevihte.

V četrtek bo pretežno oblačno, predvsem v zahodnih in deloma osrednjih krajih bo občasno deževalo. Na vzhodu Slovenije bo suho z nekaj jasnine in zelo vetrovno. Jutranje temperature bodo 9 do 14, ob morju okoli 16 stopinj Celzija, čez dan pa od 12 do 19 stopinj Celzija, poročajo na Agenciji za okolje (Arso).

V noči na petek bodo padavine zajele vso Slovenijo, predvsem ob morju bodo možne tudi nevihte. V petek bo oblačno z dežjem, ki bo popoldne oslabel in večinoma ponehal. Nekoliko hladneje bo. V soboto bo na Primorskem pretežno jasno s šibko burjo, drugod bo pretežno oblačno in večinoma suho. V nedeljo bo večinoma sončno, zjutraj in dopoldne bo ponekod v notranjosti nekaj megle ali nizke oblačnosti. Na Primorskem bo jasno z burjo, še napovedujejo vremenoslovci.

Kakšno bo vreme od 24. do 29. oktobra?

Ob koncu tedna se bo od zahoda k nam razširilo območje visokega zračnega tlaka, ki bo proti sredini prihodnjega tedna nekoliko oslabelo in se v nadaljevanju znova okrepilo. V nedeljo in ponedeljek bo sončno, le po nižinah bo zjutraj nekaj megle ali nizke oblačnosti. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Razmeroma sveže bo. Tudi v nadaljevanju tedna kaže na suho in precej sončno vreme z nekaj jutranje megle po nižinah. V torek bo prehodno več oblačnosti. Postopno bo spet topleje. Jutranja temperatura bo okoli 5, najvišja dnevna pa okoli 15 stopinj Celzija.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!