Vreme: v naslednjih dneh možna tudi kakšna snežinka

Slovenija 20. Jan 202201:00 0 komentarjev
mraz
PROFIMEDIA

V četrtek bodo v južni Sloveniji manjše krajevne padavine, sredi dneva pa se bo od severozahoda zjasnilo. V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj bodo v notranjosti Slovenije kratkotrajne snežne plohe.

V četrtek bo sprva oblačno, v južni Sloveniji bodo manjše krajevne padavine. Sredi dneva in popoldne se bo od severozahoda zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 9 stopinj Celzija, piše na spletni strani Agencije za okolje (Arso).

V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj bodo v notranjosti Slovenije kratkotrajne snežne plohe. Dopoldne bo na Primorskem pihala šibka burja. V soboto bo na Primorskem delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno, ponekod na vzhodu bo lahko občasno naletaval sneg. V nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno. Predvsem na severovzhodu bodo občasno možne rahle padavine.

Kakšno bo vreme od 23. do 28. januarja?

Od nedelje do prihodnjega petka bo nad nami pihal veter severnih smeri, s katerim bo pritekal hladen in občasno bolj vlažen zrak. Vremenske fronte bodo občasno oplazile predvsem vzhodno polovico Slovenije.

Nadaljevalo se bo povečini suho vreme. Več jasnine bo v zahodni Sloveniji, na vzhodu pa bodo občasno možne komaj omembe vredne krajevne padavine. Temperatura zraka bo blizu dolgoletnega povprečja za ta čas.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!