Twitter začasno padel: o težavah so poročali z vsega sveta

Svet 14. Jul 202214:27 > 14:52 2 komentarja
Twitter
Twitter

Družbeno omrežje Twitter danes popoldne slabo uro ni bilo dosegljivo. O težavah z dostopom je desettisoče uporabnikov poročalo z vsega sveta.

Družbeno omrežje Twitter, ki ima po svetu skoraj 230 milijonov uporabnikov, danes slabo uro ni bilo dosegljivo. Glede na spletno stran ‘Down Detector’, ki spremlja dosegljivost spletnih strani, so se težave za tisoče uporabnikov začele ob 14. uri po našem času. Na dotični spletni strani je težave z dostopom prijavilo že več kot 50 tisoč uporabnikov.

Slabo uro pozneje je Twitter znova začel delovati.

Twitter
Down Detector

Uporabnikom, ki obiščejo spletno stran družbenega omrežja, se je izpisalo obvestilo o napaki. Nekateri so imeli težave z osveževanjem, nekatere pa je celo izpisalo iz računa. V podjetju še niso pojasnili, kaj je bilo narobe. Na podlagi sporočil pa je mogoče predvidevati, da je imelo podjetje težave s strežniki.

To je prvi večji izpad po težavah v februarju, ko Twitter dvakrat v enem tednu ni deloval. Uporabniki takrat niso mogli dostopati do omrežja zaradi “tehnične napake, ki je preprečevala nalaganje časovnice in objavljenih tvitov”.

Twitter
Twitter

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje