V streljanju v osrednji Španiji najmanj trije mrtvi

Črna kronika 26. Okt 202216:40 0 komentarjev
španska policija
PROFIMEDIA

V osrednji Španiji so v streljanju umrli trije ljudje, prav toliko pa je bilo tudi ranjenih. Po poročanju medijev je neimenovan moški, star okoli 50 let, z lovsko puško začel streljati na vozila, ki so se peljala mimo po bližnji ulici.

V streljanju v bližini španskega mesta Villamayor de Calatrava, ki leži približno 185 kilometrov južno od prestolnice Madrid, so umrli najmanj trije ljudje, vključno s strelcem, še trije pa so bili ranjeni, je danes poročala tiskovna agencija Europa Press. Do incidenta naj bi prišlo zaradi družinskega spora, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Po poročanju tiskovne agencije Europa Press je neimenovan moški, star okoli 50 let, iz podeželske hiše z lovsko puško pričel streljati na bližnjo ulico oziroma na vozila, ki so peljala mimo.

Pri tem je ubil voznika traktorja in lokalnega policista ter ranil še dva druga policista in svojega 81-letnega očeta. Slednji je utrpel poškodbe glave. V streljanju je bilo sicer poškodovanih tudi več vozil.

Policija je strelca ubila, potem ko je ta dve uri streljal na vse, ki so se približali hiši. Pred napadom naj bi se sprl s svojim očetom, vendar razlog spora za zdaj ni znan, navaja dpa.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!