Jack in Kristina Wagner sta ustanovila štipendijo v sinovem imenu

Magazin 18. Jun 202212:45 0 komentarjev
Jack Wagner
Jack Wagner/Instagram

Jack in Kristina Wagner sta na čudovit način počastila svojega pokojnega sina Harrisona.

Jack Wagner in njegova nekdanja žena Kristinaga sta ustanovila sklad Harrison Wagner Scholarship Fund, da bi izrazila spoštovanje svojemu sinu, ki sta ga nekdanja soigralca iz Splošne bolnišnice (General Hospital) opisala kot bistrega, razposajenega mladeniča, katerega nasmeh je razsvetlil katerokoli sobo, v katero je stopil.

“Za seboj je pustil številne ljudi in družinske člane, ki so ga imeli globoko radi,” je zapisano v izjavi na spletni strani. “Strlo nam je srce, da je na koncu izgubil bitko z odvisnostjo, in upamo, da bo Harrisonov spomin živel skozi to štipendijo in da bo pomagala drugim mladim moškim poiskati pomoč pri odvisnosti, ki si je sicer ne bi mogli privoščiti.”

Vsa sredstva, donirana v sklad Harrison Wagner Scholarship Fund, bodo uporabljena za neposredno pomoč mladim moškim pri plačilu najemnine ali dela najemnine v objektu New Life House, ”treznem” bivalnem objektu, ki jim bo služilo za njihovo okrevanje.

Po poročilu losangeleškega zdravniškega urada, ki ga je pridobil portal People, so Harrisona našli na lokalnem parkirišču in ga na kraju dogodka razglasili za mrtvega. Imel je 27 let. Tiskovni predstavnik mrliškega urada L. A. je povedal, da je vzrok njegove smrti odložen. “Odloženo pomeni, da po obdukciji vzrok smrti ni bil ugotovljen in preiskovalec zahteva dodatne preiskave smrti, vključno z dodatnimi študijami. Ko se testi/študije vrnejo, zdravnik ponovno oceni primer in določi vzrok smrti,” je v izjavi pojasnil tiskovni predstavnik.

Harrison je bil Jackov in Kristinin najmlajši sin. Nekdanji par, ki je bil poročen od leta 1993 do 2006, ima tudi 31-letnega sina Petra.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!