Khloé Kardashian: Otrok imam zdaj dovolj

Magazin 07. Nov 202215:45
Khloe Kardashian
Profimedia

38-letna resničnostna zvezdnica in poslovna ženska Khloé Kardashian je v pogovorni oddaji Kelly Clarkson povedala, da je njena družina zdaj, ko ima dva otroka, popolna.

Najmlajša od sester Kardashian ima skupaj z nekdanjim partnerjem Tristanom Thompsonom štiriletno hčer True in sina, rojenega to poletje s pomočjo nadomestne matere. Njegovega imena javnost še ne pozna.

Med omenjenim pogovorom se je TV-voditeljica in nekdanja zvezdnica Ameriškega idola Clarkson spominjala, kako je bila presrečna, ko je izvedela, da bo poleg hčerke dobila še sina, Khloé pa ji je pritrdila, da je tudi ona s “parčkom” povsem zadovoljna.

Kardashian je odkrito spregovorila o “drugačnem” načinu, kako je dobila sina – zaradi zdravstvenih zapletov so ji drugo nosečnost odsvetovali, zato se je odločila za pomoč nadomestne matere.

Priznala je, da je zamisel dobila od starejše sestre Kim, ki je dva najmlajša izmed štirih otrok, ki jih ima z nekdanjim možem Kanyejem Westom, dobila na ta način.

“Če ne bi bilo Kimberly, zagotovo ne bi šla zlahka v to. Ne bi se zavedala te možnosti ali toliko vedela o tem.” Je pa dodala, da je bila njena izkušnja precej drugačna od Kimine, saj je sama “obsedena z nadzorom”.

O starševstvu je povedala, da se morda sliši kot kliše, a glede tega obožuje čisto vse, saj ji otroka vedno znova postavljata izzive, in sklenila, da je velika čast in darilo imeti možnost izoblikovati te male ljudi v resnično izjemne velike ljudi.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.