Tedenski horoskop (od 10. do 16. 1.): za vsak znak nekaj novega

Magazin 07. Jan 202209:52 > 10:10
Delite:
Mesečni horoskop
Foto: Profimedia

Nov teden prinaša nove izzive. Kako se bodo z njimi spoprijeli posamezni horoskopski znaki? Poglejte, kaj kaže tedenski horoskop.

Oven

Sodelovanje bo v torek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Uranom, izjemno pomembno, in zelo se boste trudili, da bi vzpostavili spodbudno ozračje. Polni energije se boste lotevali vsega, česar ste se še včeraj branili, spoznanje, da zmorete več kot običajno, vas bo prepričalo, da vztrajate do konca. V ljubezni boste neverjetno živahni, pravi spoj romantike in strasti. Spremljala vas bo tudi ustvarjalna energija. Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav boste na zunaj kazali drugačen obraz, napoveduje tedenski horoskop.

Bik

Veliko časa boste na začetku tedna namenili razmišljanju, s katerim lahko pridete do zanimivih ugotovitev. Držite se tistega, v kar verjamete, namesto da bi se obremenjevali z napakami in zadevami iz preteklosti. Nekaj boste videli v povsem drugačni luči kot do sedaj, zato boste proti koncu tedna nekoliko bolj umirjeni. Pomembna oseba bo prikimala, kar vas bo morda celo presenetilo. Čeprav se boste želeli zoprnim zadevam izogniti, to v soboto ne bo mogoče.

Dvojčka

Pred vami so sredi tedna zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam, ki prinašajo razbremenitev. Če želite zamenjati delo, je sedaj idealen čas za to. Novi cilji, ki si jih boste zastavili, so dosegljivi. V ljubezni boste v četrtek in petek, čeprav bo Luna v vašem znamenju, precej zadržani. Morda je težavno le tisto, kar ste pustili v preteklosti, sicer pa ni razlogov, da bi se s tem znova ukvarjali. Središče vašega življenja bo v nedeljo pogovor, napoveduje tedenski horoskop.

Rak

V tem tednu se vam bodo nakopičili dogodki, s katerimi ste do sedaj odlašali. Na čustvenem področju vas lahko zmoti nerazpoloženje ljubljene osebe, ki se ukvarja s svojimi težavami. Vedno bolj postajate nestrpni, saj se vam zadeve nabirajo, pravih odgovorov pa od nikjer. Tisti, ki ste v fazi dokončevanja, boste morali določene zadeve čim prej zaključiti. Veliko energije vam bodo jemale malenkosti, ki bodo po eni strani nepomembne, po drugi strani pa potrebne, da se o njih pogovorite, napoveduje tedenski horoskop.

Lev

Izkažite hvaležnost nekomu, ki vam bo v veliko pomoč pri izzivu, ki je pred vami. Zunanje okoliščine lahko vplivajo na stabilnost in že manjša nepravilnost lahko celo uniči enkratno priložnost. Z vloženim trudom in naporom lahko pripeljete izziv do uspešnega konca. V zadnjih dneh tedna se bo zgodila zanimiva sprememba, kar zadeva osebno področje. Združite se s tistimi, ki imajo podobne interese, in prisluhnite zanimivim predlogom.

Devica

V tednu pred vami boste zelo skromni, znašli se boste v vlogi opazovalca. Ker sami nimate nobene inovativne ideje, se boste lažje strinjali s tujimi predlogi. V ljubezni boste v sredini tedna popolnoma mirni in zadovoljni, saj boste končno dobili občutek, da lahko ljubljeni osebi popolnoma verjamete in zaupate. V družinskem okolju pokažite še posebej v nedeljo več razumevanja, posebno v odnosih s starejšimi. Če ste z nekom že nekaj časa v konfliktu, bo najbolje, če se enostavno umaknete, dokler se prah ne bo polegel, napoveduje tedenski horoskop.

Tehtnica

Drobnim nesporazumom se boste tokrat težko izognili. Če boste v vsaki besedi ali pogledu iskali še dodaten pomen, boste še bolj nezadovoljni. Zastavite si bolj dodelane cilje, le tako ne boste več izgubljali časa za nepomembne zadeve. Vzemite si več časa za prijatelje. Nečesa ne morete rešiti v tako kratkem roku, kot ste si ga zamislili. Nekaj več dobre energije boste imeli v nedeljo na ljubezenskem področju, kjer boste polni strastnih predlogov.

Škorpijon

Vse, kar vas trenutno obdaja, se vam bo zdelo kot prevelik zalogaj, zato tokrat ne ponavljajte napak. Pozorni bodite, da vam lenarjenje, ki vam bo sredi tedna dišalo, ne bo prešlo v navado in postalo vaša ovira. Zavedati se boste začeli, da bo treba na osebnem področju narediti kakšen korak in se spoprijeti z nastalo situacijo. Veliko zanimivih spoznanj se vam nakazuje, če se boste znali v pravem trenutku poglobiti in prisluhniti svojim skritim željam.

Strelec

Na začetku tedna se vam bo nakopičilo ogromno dela, ki ga boste sami težko opravili, zato se lahko nakopiči nekaj živčnosti. Nato sledi dogodek, ki vam bo še dolgo ostal v lepem spominu. Utrujenost se počasi umika iz obzorja, stopate v obdobje, ko se boste počutili bolj močne in zadovoljne. Izberite tisto pot, ki vam bo prinesla največ sproščenosti. Znali boste razmisliti, se prilagoditi in slediti optimističnemu tempu, kot je v vaši navadi.

Kozorog

Česarkoli se boste lotili, se bo izteklo v pozitivni smeri. V središču pozornosti se boste znašli tudi med prijatelji. Nove ideje, ki prihajajo, vas bodo ves čas presenečale. Prevzame vas lahko želja, da poiščete dodaten vir zaslužka. V samostojnih akcijah ne boste mogli narediti vsega sami, povežite se z drugimi, saj je v slogi moč. Prosti čas konec tedna posvetite ljudem, ki so vam dragi, vendar ne pretiravajte s svojo navdušenostjo in pozornostjo.

Vodnar

Nikar ne ugibajte predolgo in ne berite med vrsticami, saj se odgovor skriva v vas, le izbrskati bi ga morali. Če imate nekaj dvomov, je vsekakor najbolj priporočljivo, da odkrito vprašate, kar vas zanima. Najslabša rešitev je, da se umikate. V prijateljskih in ljubezenskih odnosih se nakazuje napeto ozračje. Veliko težav vam bo povzročalo postavljanje meja med vami in okolico. V nedeljo prihajate v boljše energije, spodbujala vas bo simpatična srčna energija, še napoveduje tedenski horoskop.

Ribi

Pred vami je pozitiven čas za delo na kariernem področju. Morda boste odkrili neizkoriščene možnosti, ki bodo kot naročene za vaše potrebe. Sveže zaljubljene čakajo prijetni dnevi, polni strasti. V petek boste veliko razmišljali o pomembnih zadevah, in bolj ko boste razmišljali, bolj boste postajali nemirni. Preusmerite raje to energije v ustvarjanje, ki vam bo povrnilo izgubljeno samozavest. V nedeljo si boste vzeli čas popolnoma zase.

Preberite še mesečni horoskop za januar.

Pripravil: Horoskop.si

Komentari

Vaš komentar