Konj išče novega lastnika: Odločil sem se, da ne bom več delal na policiji

Slovenija 23. Maj 202217:07 2 komentarja
Konj Rudi
Slovenska policija

Policija je v današnji objavi na Facebooku, v kateri prodaja hrvaškega športnega konja, nasmejala s šalo, da konj išče novega lastnika, saj se je odločil, da zaradi svojih karakternih lastnosti ne bo več delal na policiji. Konja, ki sliši na ime Radenko Garniči di Rudani, lahko vsi morebitni kupci spoznajo na Postaji konjeniške policije Ljubljana, naprodaj pa je po izhodiščni ceni 4 tisoč evrov.

Slovenska policija prodaja službenega konja po imenu Radenko Garniči di Rudani. “Sem hrvaški športni konj, rjavec. Rojen sem bil 7. junija 2011. Zaradi svojih karakternih lastnosti – gost promet in urbana središča mi niso všeč – sem se odločil, da ne bom več delal v policiji in iščem nove skrbne lastnike,” je policija hudomušno zapisala v objavi oglasa.

Kot so dodali na policiji, konj ni več primeren za delo, saj je nezanesljiv in nepredvidljiv pri jahanju v urbanih središčih, zlasti v prometu.

Na prodaj je po izhodiščni ceni 4 tisoč evrov. Vsi morebitni kupci si lahko rjavega žrebca ogledajo na Postaji konjeniške policije Ljubljana (Stožice 28, Ljubljana), po predhodnem dogovoru na telefonski številki 01 563 44 54 ali 01 563 44 52. Svoje ponudbe za odkup lahko pošljejo do 14. junija 2022.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje