Razmere na slovenskih cestah so se umirile, v naslednjih dneh spet več zastojev

Slovenija 06. Jun 202308:25 > 16:39 2 komentarja
zastoji na cesti
Promet.si

Na vseh avtocestah proti Ljubljani tudi danes že od jutra nastajajo zastoji. Zjutraj je bilo najhuje na štajerski avtocesti, kjer so vozniki za pot proti prestolnici potrebovali dodatnih 40 minut. Zastoji se nadaljujejo tudi popoldne.

Na slovenskih cestah so tudi danes nastajali zastoji. Zaradi prometne konice so se ti začeli že zjutraj, predvsem na cestah, ki vodijo v mestna središča. Najhuje je bilo na vpadnicah v Ljubljano in ljubljanski obvoznici, kjer se je pot podaljšala za skoraj eno uro.

Prometne konice se pričakujejo tudi v drugi polovici delovnega tedna, najprej v četrtek, ko bodo v nekaterih državah praznovali sveto rešnje telo, zato bodo imeli dela prost dan, in nato v nedeljo, ki bo za del Nemčije zadnji dan šolskih počitnic.

Ob tem bosta ta in naslednji teden na primorski avtocesti od Ljubljane proti Kopru organizirana dva izredna prevoza, ki bosta močno ovirala promet v nočnem času. Posamičen prevoz bo trajal dve zaporedni noči, hitrost premikanja bo 20 kilometrov na uro. Prvi prevoz bo se bo začel že v noči s srede na četrtek.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje