Zimske službe ponekod znova na delu, promet upočasnjen

Slovenija 17. Jan 202316:23 > 19:56 0 komentarjev
Gost promet na primorski avtocesti
Dars

Na več odsekih avtocest in cest, kjer so na delu posipne in plužne skupine, je promet upočasnjen. Promet proti prestolnici je zaradi okvare avtobusa oviran na dolenjski avtocesti. Ponekod po Sloveniji vidljivost zmanjšuje tudi megla.

Po dveh večjih snežnih pošiljkah v več delih Slovenije znova dežuje in sneži. Na prometnoinformacijskem centru voznike že od jutra opozarjajo, naj zaradi zimskih razmer po večjem delu Slovenije prilagodijo hitrost trenutnim razmeram na cesti.

Na več odsekih avtocest in cest, kjer so na delu posipne in plužne skupine, je promet upočasnjen, opozarjajo na prometnoinformacijskem centru. Zaradi oteženih prometnih razmer na nekaterih odsekih nastajajo zastoji.

Zaradi prometne nesreče je na bivši hitri cesti v Mariboru oviran promet pri uvozu s Ptujske ceste proti Šentilju.

Kot še opozarjajo na prometnoinformacijskem centru, ponekod po Sloveniji megla zmanjšuje vidljivost, zato svetujejo previdnost.

Zaradi zimskih razmer sta prelaza Vršič in Korensko sedlo zaprta. Na hrvaški strani mejnega prehoda Petrina pa je promet prepovedan za priklopnike in polpriklopnike. Cesti čez prelaza Vršič in Korensko sedlo sta zaprti.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!