Vreme: jutro bo hladno, a se bo zjasnilo

Slovenija 23. Nov 202101:00 > 10:26 0 komentarjev
Vreme: november
Profimedia

Zbudili se bomo v hladno novembrsko jutro. Temperature bodo čez dan dosegale od 4 do 8 stopinj Celzija, že dopoldne pa se bo delno zjasnilo.

Noč na torek bo oblačna, možne so tudi občasne padavine. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.

Zjutraj bodo temperature med 1 in 4 stopinje Celzija, na Primorskem tudi do 8. V alpskih dolinah bomo namerili dve stopinji pod ničlo.

Že dopoldne se bo delno zjasnilo. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem bo vztrajala burja. Čez dan bodo temperature dosegale od 4 do 8, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

V krajih jugovzhodno od nas bo oblačno, drugod bo precej jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo ponekod po nižinah megleno. Burja ob severnem Jadranu bo slabela.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Kako kaže v naslednjih dneh

V sredo bo precej jasno. Zjutraj bo temperatura v notranjosti Slovenije večinoma pod ničlo, po nekaterih nižinah bo megla. Burja na Primorskem bo oslabela.

V četrtek bo na severovzhodu deloma sončno, drugod bo oblačno, predvsem v zahodnih krajih bo občasno deževalo.

V noči na petek bodo padavine zajele vso državo in v petek čez dan oslabele.

Posebnih opozoril Agencija RS za okolje (Arso) ni izdala.

Kakšno bo vreme med 26. novembrom in 1. decembrom?

Ob koncu tedna bodo naši kraji pod vplivom ciklonskega območja, ki se bo nad Alpe in srednjo Evropo pomaknilo iznad zahodnega Sredozemlja. Nato se bo nad zahodno Evropo znova okrepilo območje visokega zračnega tlaka.

V noči na petek bodo padavine zajele vso državo in v petek čez dan oslabele. V soboto in nedeljo bo povečini oblačno, predvsem na zahodu bodo občasne padavine, v gorah bo snežilo, po nižinah pa deževalo. V ponedeljek, torek in sredo bo povečini suho s hladnimi jutri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!