Predsednik srbskega parlamenta zadremal kar med sejo

Svet 30. Maj 202320:57 1 komentar
vladimir orlić
Radomir Lazović/Facebook

Na izredni seji srbske narodne skupščine se je predsedniku parlamenta Vladimirju Orliću zgodil neprijeten pripetljaj. Med sejo je kar v dvorani za nekaj trenutkov zaspal.

Dolge politične razprave so kot kaže uspavale predsednika srbskega parlamenta Vladimirja Orlića, ki je med torkovo sejo v dvorani za nekaj trenutkov zadremal. Kot poroča srbski portal Danas, je med tem potekala izredna seja, na kateri so poslanci razpravljali o srbskem medijskem regulatorju, pa tudi o napetih razmerah na Kosovu.

N1 Beograd sicer poroča, da se je doslej že večkrat zgodilo, da je kateri izmed poslancev zadremal med sejo. Se pa je to prvič zgodilo kateremu od predsednikov parlamenta.

Da se med razpravo v parlamentarnih klopeh dogaja marsikaj, priča še en primer iz srbskega parlamenta. Poslanca Socialistične stranke Srbije so na seji zalotili med gledanjem pornofilmov na telefonu. Osramočeni poslanec je kmalu za tem s funkcije tudi odstopil. S podobnimi obtožbami pa se je soočal tudi poslanec britanskega spodnjega doma parlamenta.

V dvoranah pa kdaj pa kdaj pride celo do pretepov. Tako so se pred slabim tednom v Boliviji stepli koalicijski in opozicijski poslanci.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje