Dragićeve posebne superge prinesle srečo

Magazin 07. Sep 202218:19 2 komentarja
Goran Dragić
the_1_dragon/Instagram

Slovenski košarkarji so se na EuroBasketu merili s Francozi. Na tekmi, ki je odločala o prvem mestu v skupini B, je kapetan Goran Dragić nosil športne copate s podpisom svojih otrok. So mu prinesli srečo?

Slovenski košarkarji so se na EuroBasketu pomerili s francoskimi in slavili z rezultatom 88:82. Kapetan Slovencev Goran Dragić je na tekmi nosil prav posebne športne copate. S fotografije, ki jo je objavil na Instagramu, in njenega opisa je razvidno, da sta na njegovih supergah podpisa njegovih otrok, Viktorie in Matea.

Današnja tekma je odločala o prvem mestu v skupini B. Slovenci in Francozi so merili moči po tem, ko so slovenski košarkarji včeraj prikazali igro, ki jih je vrnila v najožji krog reprezentanc v boju za medalje. Nemčija je v prvih treh krogih prikazala največ med šestimi moštvi v skupini B, medtem ko je bila Slovenija po porazu z Bosno in Hercegovino deležna precejšnjih kritik, ki pa so slovenske košarkarje le podžgale.

Dogajanje na EuroBasketu, kot smo že pisali, sicer med drugim spremlja tudi spor glede blagovne znamke “LUKA DONCIC 7”. Slovenski košarkarski as Luka Dončić je v torek vložil zahtevo za preklic registracije blagovne znamke “LUKA DONCIC 7”, ki je v lasti njegove mame Mirjam Poterbin. Vložitev zahtevka pri Ameriškem uradu za patente in blagovne znamke je zadnji korak v večmesečnem prizadevanju 23-letnega zvezdnika, da ponovno pridobi popoln nadzor nad blagovnimi znamkami, ki nosijo njegovo ime. “Gledati moram naprej. Še naprej rastem kot igralec in oseba, zato mi je pomembno, da nadzorujem lastno blagovno znamko in se osredotočim na vračanje svojim skupnostim,” je za The Stein Line povedal Dončić.

Dončićeva mama Mirjam Poterbin je v odzivu zapisala, da “vse, kar je napisano, prihaja s strani ljudi, ki so Luko obkrožili v zadnjih dveh letih in želijo popoln nadzor nad njegovim življenjem in kariero”. “Nočem prati umazanega perila v javnosti, sploh v času, ko mora biti Luka zbran in fokusiran na pomembne tekme, ki so pred njim. Od njegovega rojstva naprej mi je bilo vedno pomembno samo to, da je Luka srečen in da mu je omogočeno, da sledi svojim sanjam, kar je normalno za vsako mamo. Grožnje ljudi, ki se hočejo okoristiti z mojim sinom, pa mi tudi tako, da pišejo takšne članke ob najmanj primernem času za Luko, ne bodo prišle do živega. Vedno bom in stojim za tem, da obvarujem svojega sina in od tega nikoli ne bom odstopala,” je sporočila v izjavi za javnost.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje