Dua Lipa je dolge lase zamenjala za to nadvse modno pričesko

Magazin 22. Dec 202117:45 0 komentarjev
moda
Profimedia

Dua Lipa se je poslovila od dolgih las. Svoj novi videz, bob pričesko, ki zahteva minimalno skrb, je razkrila na družbenih omrežjih.

Dua Lipa se je pridružila skupini zvezdnicam, ki so december izkoristile za spremembo pričeske. Številne med njimi so izbrale videz sproščenega frufruja, priljubljena pevka pa se je z novim videzom vrnila v čas izida pesmi One kiss. Izbrala je trendno bob pričesko. Gre za elegantno krajšo pričesko za vse tipe las, kjer se lasje po dolžini ustavijo med ušesi in rameni.

dua lipa
Profimedia

Svoj novi videz je priljubljena pevka razkrila na družbenih omrežjih med fotografiranjem za znamko YSL Beauty. Dua Lipa je izbrala pričesko, ki je zaznamovala lepotni svet v letošnjem letu. Poleg nje so svoje lase skrajšale tudi Bella Hadid, Monica Bellucci, Kaia Gerber in Billie Eilish.

Kako vzdrževati bob pričesko?

Dolžina las med rameni in ušesi je priljubljen način posodobitve videza. Bob pričeska pa je tudi odličen način spodbujanja zdrave rasti las in ohranjanja njihovega svežega in sijočega videza. Skrb za tako pričesko je enostavna in zahteva samo redno striženje – za vzdrževanje dolžine je priporočeno striženje vsake tri do šest tednov. Za sijoč videz las v bob pričeski je pomembno razčesavanje in zmeren nanos olj in izdelkov za nego las. K dodatnemu sijaju pripomore umivanje las s hladno vodo, za zdrav videz las pa je priporočeno tudi omejevanje toplotnega oblikovanja las z likalnikom ali kodralnikom.