Dua Lipa: Je na obzorju nova romanca?

Magazin 01. Okt 202209:45
Dua Lipa
Profimedia

Britanska pop diva kosovskega rodu Dua Lipa je zadnje dni spet postala predmet govoric, saj so jo na ulicah New Yorka opazili v družbi teve voditelja Trevorja Noaha.

27-letna pevka in 11 let starejši komik, ki prihaja iz Južne Afrike, sta bila opažena med “intimnim obedom” v jamajški restavraciji v predelu East Village, so poročali tabloidi na Otoku in pisanje podkrepili s fotografijami.

“Diskretno so ju posedli od vseh drugih v restavraciji. Bilo je očitno, da sta si zelo všeč, ves čas sta si sedela zelo blizu,” je povedal neki očividec.

Domnevni par je nato tudi skupaj odšel iz gostilne in si po poti izmenjeval nežnosti, pri čemer so ju seveda budno spremljali britanski paparaci.

Trevor Noah
Profimedia

Dua Lipa je bila nazadnje v daljšem razmerju z mlajšim bratom Gigi in Belle Hadid, prav tako manekenom Anwarjem Hadidom (23), s katerim pa sta se decembra lani razšla.

“Dua in Anwar sta si vzela nekaj premora od njunega razmerja in preživljata čas narazen. Razmišljata, kako naprej,” je takrat povedal neki vir, a se zvezdnika očitno nista odločila za nadaljevanje romance.

Trevor Noah, ki se je ravno poslovil od vodenja satirične oddaje The Daily Show, pa se je maja letos razšel s stanovsko kolegico, teve voditeljico Minko Kelly (42), s katero sta bila skupaj nekaj manj kot dve leti.

Trevor Noah
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.