Ed Sheeran presenetil z novico, da je ponovno postal očka

Magazin 20. Maj 202214:06
Delite:
Ed Sheeran
Foto: Profimedia

Ed Sheeran je številne presenetil z novico, da sta se z ženo Cherry Seaborn na skrivaj razveselila svojega drugega otroka.

31-letnik je na Instagramu objavil šokantno novico, pod fotografijo na kateri so bele otroške nogavičke pa je zapisal: “Želim vas obvestiti, da sva z ženo na svet pozdravila še eno čudovito punčko. Oba sva vanjo popolnoma zaljubljena, presrečna sva, da smo postali štiričlanska družina.”

Njun prvi otrok je na svet prijokal leta 2020, starejši hčerki sta nadela ime Lyra Antarctica, njen prihod je zvezdnik takrat naznanil na podoben način, saj je tudi delil fotografijo otroških nogavičk.

Z novico je svoje oboževalce močno presenetil, saj ni bilo znano, da slavni par pričakuje že drugega otroka, saj sta veselo novico zaupala le ožjim družinskim članom. Edov tiskovni predstavnik je razkril, da so vsi presrečni in trenutno uživajo v dragocenem družinskem času, preden se Ed vrne na turnejo. “Veselimo se skupaj z njimi in upamo, da lahko spoštujete njihovo zasebnost v tem posebnem času.”

Ed Sheeran, Cherry Seaborn
Foto : Profimedia

Ime deklice in njen rojstni datum zaenkrat še nista znana, nad novico pa je javnost navdušena, saj čestitke kar dežujejo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar