Jack Harlow pesem posvetil Dua Lipi, svoji novi ljubezni?

Magazin 16. Dec 202210:30
Dua Lipa
Profimedia

Britanska popzvezdnica Dua Lipa naj bi bila sveže zaljubljena v glasbenega kolega - raperja Jacka Harlowa.

Glasba se je, kot kaže, izkazala za usodno pri mladih zvednikih.

Ameriški raper v eni izmed pesmi z najnovejšega albuma laska pevki albanskih korenin, zato je pesem poimenoval kar Dua Lipa.

24-letni Harlow je povedal, da je pred izidom albuma maja poklical 27-letno pevko, da bi prejel njen blagoslov za izid pesmi. Dua Lipa je pesem odobrila.

Dvojica se je nato srečala v živo na dogodku revije Variety v Los Angelesu in tam naj bi preskočile ljubezenske iskrice. Raper je očaral pevko in od takrat sta ves čas na zvezi, poroča Page Six.

Neimenovani vir je povedal, da je raper zelo zainteresiran za pevko in da namerava nadaljevati romanco.

Po besedah ​​vira blizu Harlowa se bo raper potrudil po najboljših močeh, da zveza uspe, saj je bil vedno njen oboževalec. Ali, kot pravi v skladbi: “Dua Lipa, z njo poskušam narediti več kot le celovečerec.” Glasbenik naj bi celo poletel v New York, da bi se srečal z njo po nastopu.

Kot pravijo viri, se zvezdnika trudita po najboljših močeh, da ju ne bi opazili skupaj, vendar jima to ne gre najbolje od rok.

Dua Lipa
Profimedia

Dua Lipo so nedavno povezovali s komikom Trevorjem Noahom, ko so ju fotografirali med objemanjem v New Yorku konec septembra. Toda vir je povedal, da je bila večerja prijateljske narave, saj je Dua Lipa gostovala v Noahovem podkastu. “Od takrat nista več govorila,” pravi vir.

Pevka se je decembra 2021 razšla z bratom Gigi in Belle HadidAnwarjem Hadidom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.