Jason Momoa po šokantni novici o ločitvi že našel drugo

Magazin 18. Maj 202207:45 1 komentar
Jason Momoa
Profimedia

Konec zveze med Jasonom in Liso Bonet je presenetila marsikoga, saj je njun zakon deloval zelo trden in ljubeč. Zvezdnik naj bi uteho že našel v objemu druge.

Viri blizu igralca namigujejo, da naj bi po bolečen razhodu Jason Mamoa ponovno našel srečo pri prav tako igralki Eizi Gonzales. “Videvata se. Skrbi zanjo. Trenutno je zaposlen s snemanjem akcijskega filma Fast X in to mu vzame precej časa. Oba sta polno zaposlena, toda skupaj se zabavata. Zaenkrat njuno razmerje še ni resno.”

Obiskal je tudi več njenih dogodkov, poznavalci pa zaenkrat menijo, da gre pri njima zaenkrat za ljubezensko avanturo, ki po besedah njunih bližnjih počasi teče v smeri resne zveze.

Jason in Lisa Bonet sta se poročila šele leta 2017, v zvezi pa sta bila že dolga leta, preden sta izrekla usodni da. Letos januarja pa sta v skupni izjavi objavila, da se razhajata. Skupaj imata dva otroka, 14-letno Lolo ter 13-letnega sina Nakoa Wolfa. Vir je za People povedal: “Želita raziskati druge stvari. Kljub razhodu sta v dobrem odnosu, že pred uradno izjavo, da se ločujeta, sta ločeno počela vsak svoje stvari.”

Jason od razhoda stalno izkazuje svojo podporo pastorki Zoë Kravitz, ki jo je Lisa imela z Lennyjem Kravitzom, z njim igralec ostaja tudi v prijateljskem odnosu.

Eiza González
Profimedia

Kdo je Eiza Gonzales?

Eiza je pevka in igralka, ki je postala priljubljena po nastopu v televizijski seriji Lola (Lola: Once Upon a Time). Skozi leta ji je slava prinesla vloge v več filmih v ZDA in Mehiki. Njeno igralsko delo naj bi bilo njen glavni vir dohodka, njen glasbeni talent ji zagotavlja dodaten zaslužek. Denar zasluži tudi z oglaševanjem izdelkov nekaterih blagovnih znamk in sponzorstvi. Poročena še ni bila, imela pa je kar nekaj razmerij. Med drugim so jo povezali z Liamom Hemsworthom in Joshem Duhamelom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje