Kate Moss praznuje 48. rojstni dan in še vedno koraka po modnih brveh

Magazin 16. Jan 202210:00
Delite:
Kate Moss
Foto: Profimedia

Angleška manekenka Kate Moss ni več na vrhuncu svoje kariere, a je pri modnih oblikovalcih še vedno izjemno priljubljena.

Kate Moss se lahko pohvali, da je ena od redkih vrhunskih manekenk iz 90. let prejšnjega stoletja, ki ima še vedno uspešno kariero. Še danes se uvršča visoko na seznam najbolje plačanih manekenk, svoj čas pa je dobila naziv ”heroin chick”, ker je rada poveličevala droge in anoreksijo, kar ji je v tistem času prineslo tudi veliko slabih kritik.

Ko se je pred leti poslovila iz modne agencije Storm Models, ki jo je začela zastopati že pri njenih 14 letih, se je odločila, da bo odprla svojo agencijo, kjer bo iskala mlade talente in jim pomagala na poti do uspešnih karier.

Kate Moss
Foto : Profimedia

Danes še vedno nastopa v različnih oglasnih kampanjah in na modni poti pomaga svoji hčerki Lili, ki je iz dneva v dan bolj uveljavljena v svetu mode, kjer so ji marsikatera vrata odprta tudi zaradi njene slavne mame.

Kate slavi 48. rojstni dan in na dan so prišle tudi nekatere njene najbolj zgodnje fotografije, ko verjetno še ni razmišljala o karieri vrhunskega super modela.

Kate Moss
Foto : Profimedia

Že kot deklica je bila prava očarljivka, ki je z leti le še bolj zacvetela, na vrhuncu svoje kariere pa so se za njene usluge zanimale prav vse največje modne hiše. Dela ji še danes ne manjka in še vedno je tesno povezana z modno industrijo.

Od leta 2015 je v romantičnem razmerju z Nikolaijem von Bismarckom, s katerim skupaj veliko potujeta in ki se odlično ujame tudi z njeno hčerko, na katero je Kate izjemno ponosna.

Komentari

Vaš komentar