Kate Winslet: “Nekoč sem se na odru skoraj podelala v hlače”

Magazin 22. Dec 202210:15
Kate Winslet
Profimedia

Kate Winslet razkrila grozljiv trenutek, ki se ji je pripetil v najstniških letih.

V oddaji The Graham Norton Show je igralka navidezno šokirala goste in voditelja, ko je rekla, da se je skoraj pokakala na odru, ko se je pri 18 letih pojavila gola v gledališču. “Igrala sem lik po imenu Geraldine, ki se poteguje za službo zdravniške tajnice,” se je spominjala produkcije, ki je bila uprizorjena pred občinstvom, za katero je rekla, da jo je lahko videlo iz vsakega zornega kota. “In on (zdravnik) pravi: No, da vidim, moram narediti celoten pregled telesa, prosim, slecite se. Torej, grem za zaveso in se slečem. Potem ležim tam res nerodno in neudobno in nenadoma … Ležim na beli rjuhi, gola na odru. In se zgodi. Prepričana sem bila, da sem se podelala. Spraševala sem se, kaj bom naredila. Ker sem morala vstati izza zavese in poiskati vsa svoja oblačila … In vsi bi lahko videli, da mi je ušlo.”

Ko je kolega gost v pogovorni oddaji vprašal, ali je dejansko imela doživela to ”nesrečo”, je zvezdnica nadaljevala : “Dame in gospodje, dejansko se nisem pokakala, a ko sem prišla v svojo garderobo in stekla v kopalnico, je bilo iz moje zadnjice slišati streljanje.”

Dodala je še, da se je filmska industrija razvila, kar zadeva pričakovanja do ženskih teles. “Ko sem bila mlajša, je moj agent večinoma prejemal klice, ki so se glasili: Kakšna je njena teža? Ne hecam se. Zato je odlično, da se je to začelo spreminjati.”

In te spremembe je resnično vesela, saj njena hči Mia Threapleton sledi njenim stopinjam, podala se je v igralske vode.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.