Kdo je novo dekle Elona Muska

Magazin 23. Feb 202209:15
Elon Musk
Profimedia

Novo dekle Elona Muska je 27-letna avstralska igralka, ki bo nastopila v prihajajočem biografskem filmu o Elvisu Presleyju.

Skupaj sta bila opažena ob izkrcanju Muskovega zasebnega letala, potem ko je to pristalo v Los Angelesu. Natasha Bassett se bo v prej omenjenem biografskem filmu pojavila kot Elvisovo prvo dekle Dixie Locke, Austin Butler pa bo stopil v čevlje kralja rokenrola. Izšel naj bi 24. junija.

Vir blizu para je razkril, da sta igralka in Elon Musk v ekskluzivni zvezi. “Hodita že nekaj mesecev in sta v monogamnem razmerju.”

Natasha Bassett je odraščala v Sydneyju, leta 2019 pa se je preselila v New York, da bi obiskovala dramsko šolo. Nastopila je v več televizijskih serijah. Njena največja vloga pred biografskim filmom o Elvisu je bila vloga Glorie DeLamour v filmu Hail, Caesar!, v katerem sta igrala tudi George Clooney in Scarlett Johansson, znana je tudi po vlogi Britney Spears v filmu Britney Ever After.

Septembra lani se je Teslin tajkun po treh letih razšel s 33-letno pevko Claire Elise Boucher, znano kot Grimes, in to le leto dni po rojstvu njunega sina. Elon je takrat povedal, da sta kljub razhodu v dobrem odnosu. “Še vedno se imava rada, sva v odličnem odnosu. Večinoma gre za to, da moje delo pri SpaceXu in Tesli zahteva, da sem predvsem v Teksasu ali potujem v tujino, njeno delo pa je predvsem v L. A.”

Mogotec ima za seboj kar nekaj razmerij. Preden se je zapletel s pevko, je bil poslovnež od leta 2000 do 2008 poročen z avtorico Justine Musk, paru pa se je v zakonu rodilo skupno šest otrok. Nato je bil od leta 2010 do leta 2012 poročen z igralko Talulah Riley, s katero se je ponovno poročil leta 2013, dokončno pa sta se razšla leta 2016. Od leta 2017 do 2018 se je videval z Amber Heard, ki ga je takrat povlekla v spor s zdaj bivšim možem Johnnyjem Deppom.