Ljubezni Jasona Momoe: Katere so (bile) njegove fatalke?

Magazin 20. Jan 202210:45 0 komentarjev
Lisa Bonet, Jason Momoa
Profimedia

Pred kratkim je odjeknila novica, da se ločuje priljubljen igralski par. Gre za Jasona Momoo in Liso Bonet, ki sta bila v zvezi kar 16 let, od tega zadnjih 5 let v zakonu.

Jason s svojimi bujnimi lasmi in impresivnimi tetovažami vsekakor vzbuja pozornost – tako na velikih platnih in malih zaslonih kot v resničnem življenju. Odlično je odigral vlogo Khala Droga v Igri prestolov in Aquamana v istoimenskem filmu. Gre za vloge, ki so ga dobesedno izstrelile med zvezde.

Govorice o aferi z igralsko kolegico

Po objavi sporočila, da se s soprogo Liso ločujeta, del njunih oboževalcev še vedno na vso moč upa, da se bosta vseeno pobotala, drugi pa menijo, da za ločitvijo stoji tretja oseba. Pojavile so se namreč govorice, da je Jason v zvezi s soigralko iz Aquamana, Amber Heard, sicer nekdanjo soprogo Johnnyja Deppa (njuna ločitev je bila zelo burna, polna medsebojnih obtoževanj in še vedno potekajo spori na sodišču). Pred časom so tabloidi tudi poročali, da je Lisa ljubosumna, ker se Amber spogleduje z Jasonom, a sama o tem ni podala komentarja.

Sicer je bil Jason pred zvezo z Liso zaročen z igralko Simmone Jade Mackinnon, ki jo je spoznal leta 1999 na snemanju nadaljevanke Obalna straža. Številni se še dandanes sprašujejo, zakaj je z njo prekinil, in zdi se, da je bila razlog prav Lisa Bonet.

Simmone Jade Mackinnon
Profimedia

Leta 2017 je Jason v enem od intervjujev dejal, da je od nekdaj vedel, da je Lisa prava zanj. “Ko sem imel osem let in sem jo videl na televiziji, sem dejal: “Mama, hočem biti z njo.” Tega Lisi nisem povedal, dokler nisva dobila dveh otrok, saj bi to verjetno izpadlo zelo čudno. Od nekdaj sem jo hotel spoznati, vedno je bila kraljica,” je dejal v oddaji The Late Late Show z Jamesom Cordenom.

Pred Liso je načrtoval poroko z drugo

Preden je spoznal Liso, se je skoraj poročil z avstralsko igralko Simmone. Skupaj sta bila sedem let in sta načrtovala poroko na Havajih, vendar je vse skupaj nato padlo v vodo. Leta 2005 je namreč preko skupnih prijateljev spoznal Liso, o kateri je sanjal od otroštva.

Do njunega prvega srečanja je prišlo v džez klubu. Ni znano, ali je bil takrat Jason še vedno s Simmone, a sam je dejal, da je takrat spoznal svojo sorodno dušo. Lisa Bonet, ki je bila nekoč poročena z glasbenikom Lennyjem Kravitzom, je takoj vedela, da je Jason posebna oseba, kar je pozneje poudarila v več intervjujih. Poročila sta se leta 2017, pred tem pa sta bila v zvezi 11 let.

Emilia Clarke in Jason Momoa
Profimedia

Sicer so Jasonu že v času zveze z Liso pripisovali afero s kolegico Emilio Clarke, s katero sta igrala v Igri prestolov, a sta oba namigovanja zavrnila ter odločno trdila, da sta samo prijatelja in sodelavca.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!