Milijarderska dedinja Ivy Getty v poročni obleki, prekriti z drobci ogledala

Magazin 11. Nov. 202111:33
Delite:
Ivy Getty
Foto: @ivygetty/INSTAGRAM

Umetnica in manekenka Ivy Love Getty je poroki v mestni hiši dala pridih visoke mode.

Ivy Getty, pravnukinja pokojnega milijarderja in naftnega tajkuna J. Paula Gettyja, se je v soboto na okrašenih stopnicah mestne hiše v San Franciscu poročila s fotografom Tobiasom Alexandrom Engelom. Do oltarja se je sprehodila v bleščeči obleki Johna Galliana, ki jo oblikoval za modno hišo Maison Margiela Haute Couture, prekrito z drobci ogledala, poroča Vogue.

Obred, na katerem so bili tudi igralka Anya Taylor-Joy (priča), pevka Olivia Rodrigo in kalifornijski guverner Gavin Newsom, je vodila predsednica ameriškega predstavniškega doma Nancy Pelosi.

“To je vse, o čemer sem sanjala, in še več,” je Getty povedala za Vogue. “Neverjetno je, ko se ti uresniči nekaj tako čarobnega. To sem si zamišljala, a resnično nisem mislila, da se bo uresničilo.”

Gettyjin poročni slog je vključeval spomine na njeno babico, ki jo je vzgojila in – tako kot Gettyjin oče – umrla leta 2020. Vezena modna tančica in pokrivalo, čevlji Christiana Louboutina in nakit Gettyjine babice so dodali piko na i. Perzijska preproga v rotundi je bila še en spomin na njeno babico.

Družice so bile oblečene v sivo-lila satenaste obleke Maisona Margiele. Celo Gettyjin ljubljenček čivava Blue je bil svečano oblečen in je na zahtevo Pelosi nosil poročne prstane.

Zaveza para je bila vrhunec razkošnega poročnega vikenda, sicer polnega dogodkov, ki je vključeval tudi piknik kosilo, na katerem je Getty nosila obleko Alexandra McQueena.

British Invasion Mod Party je potekal v četrtek zvečer v Palači lepih umetnosti v San Franciscu (kjer bi morali obiskovalci zabave pokazati potrdilo o cepljenju proti covidu-19). Načrtovalec dogodkov Stanlee Gatti je prostor spremenil v srebrn nočni klub z mislijo na znanstvenofantastični film iz leta 1968 “Barbarella”. Gostje so nosili oblačila iz 60. let, kot so go-go škornji, bleščice, visoko spete pričeske, vso noč pa plesali ob glasbi DJ Marka Ronsona in nastopih skupine Earth, Wind & Fire.

Getty je bila modni kameleon noči: za to je bila zaslužna Carrie Goldberg iz CLG Creative, naftna dedinja je nosila starinsko obleko Emanuela Ungaroja s koralnimi in diamantni uhani Stephena Russella ter vintage obleko Emilija Puccija in čevlje D’Accori. Oblačila so odsevala 60. leta z ikonama Mary Quant, Twiggy in Jean Shrimpton, je Goldberg povedala za Vogue.

“Strinjali smo se, da se moramo čim bolj osredotočiti na vzdušje 60. let, ki tako navdihuje Ivy,” je še dodala Goldberg.

Avtorica: Kristen Rogers/CNN

Komentari

Vaš komentar