Nicole Kidman redko omenja svoja posvojena otroka

Magazin 23. Jun. 202211:45
Delite:
Nicole Kidman
Foto: Profimedia

Številni so opazili, da igralka Nicole Kidman v nobenem od svojih zahvalnih govorov ne omenja otrok, ki jih je posvojila z nekdanjim soprogom Tomom Cruiseom, Isabelle (29) in Connorja (27).

Opazili pa so, da Nicole (54) po navadi omenja le otroka, ki ju ima s kantri pevcem Keithom Urbanom (54). To sta hčerki Sunday Rose (13) in Faith Margaret (11). A očitno za tem dejanjem ni nobenih slabih misli oziroma tega Nicole ni storila zato, ker otrok ne bi imela rada, temveč zato, ker sta oba scientologa.

Nicole Kidman
Foto : Profimedia

Prej so igralkini oboževalci dostikrat obsojali Nicole, da taji svoja posvojena otroka iz prvega zakona. A če človek zadevo pogleda iz drugega zornega kota in če se malo poglobi v scientološko vero, mu lahko hitro postane jasno, da Nicole še kako skrbi za Isabelle in Connorja. Če je kdo imel možnost ogledati si dokumentarni film Going Clear: Scientology and the Prison of Belief iz leta 2015, v katerem režiser Alex Gibney omenja vez med igralko in starejšima otrokoma, mu je to povsem jasno.

Nicole Kidman
Foto : Profimedia

V enem izmed intervjujev je Nicole dejala, da se je odločila molčati o scientologiji. ”Imam dva otroka, ki sta scientologa, Connorja in Isabello, in pač spoštujem njuno prepričanje ter odločitev,” pravi Nicole. Nicole Kidman se je s scientologijo srečala decembra 1992, ko se je rodila Isabella in njena starša, sicer scientologa, nista mogla skrbeti zanjo. Preko cerkve sta Nicole in Tom Cruise (59) vzpostavila stik z njima in posvojila deklico. Pozneje sta posvojila še Connorja. A ko sta se igralca leta 2001 razšla, sta Isabella in Connor ostala pri očetu, ki ju je še naprej vzgajal v scientološkem duhu.

Nicole Kidman, Tom Cruise
Foto : Profimedia

Ko se je Isabella leta 2015 poročila, Nicole ni prišla na njeno poroko, in ko je leto dni prej umrl igralkin oče, Isabella ni prišla na pogreb. Nicole z otrokoma govori po telefonu tu pa tam, skupaj pa ju niso fotografirali že od leta 2006. A igralka pravi, da ima z otrokoma povsem soliden odnos in da so v stikih preko družbenih omrežij. Vseeno priznava, da mora vložiti kar veliko truda, saj tudi s Tomom odnos ni tak, kot bi moral biti, in tudi sam ima s posvojenima otrokoma precej zapleten odnos.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar