Prada po visoki ceni prodaja sponko: “Eksperiment o človeški neumnosti”

Magazin 26. Jan 202409:55 0 komentarjev
Prada, sponka za denar, luksuz, moda, modni dodatek
Foto: Zajem zaslona/PRADA.COM

Sponka za denar in kreditne kartice za tiste, ki ne marajo nositi denarnic, je narejena iz sterling srebra. Dolga je 6,25 in široka 2,25 centimetra, na njej pa je Pradin logotip.

Znana italijanska blagovna znamka Prada je na tržišče poslala nov vrhunec kreativnosti visoke mode – sponko za denar. 6,25 centimetra dolga in 2,25 centimetra široka sponka je narejena iz sterling srebra (92 odstotkov srebra in 8 odstotkov bakra), na njej pa je vgraviran logotip blagovne znamke.

Cena? Od 185 do 340 ameriških dolarjev (170 do 314 evrov), odvisno od prodajalca, piše portal N1 Sarajevo. Sponka te vrste običajno služi za hrambo gotovine ali kreditnih kartic na kompakten način, za tiste, ki ne želijo s sabo nositi denarnice, so zapisali pri Pradi.

Luksuzna sponka je na družbenih omrežjih sprožila precej burne odzive. “Ko bom kupil sponko, ne bom več imel dovolj denarja, da bi ga lahko z njo spel,” je zapisal neki uporabnik omrežja X.

“Mislim, da je Prada družbeni eksperiment o človeški neumnosti,” je zapisal še en uporabnik Instagrama.

Prada, sponka za denar, Instagram
Foto: Zajem zaslona/INSTAGRAM

Smo pa tudi sami malce pobrskali po spletu in ugotovili, da je dragoceni modni dodatek bilo mogoče dobiti že za precej manj, samo 3.750 japonskih jenov oziroma nekaj manj kot 23,50 evra. Ampak zaloge so že pošle, piše na Pradini spletni strani.

Prada, sponka za denar, Instagram
Foto: Zajem zaslona/PRADA.COM

Sicer pa za tiste, ki morda dvomijo, da bi ta sponka lahko dovolj močno stisnila njihov denar in kreditne kartice, pri Pradi ponujajo močnejšo, prav tako srebrno, vendar v obliki ploščice – seveda s Pradinim logotipom. Dobijo jo lahko že za 1.060 singapurskih dolarjev (nekaj več kot 730 evrov).

Prada, sponka za denar, Instagram
Foto: Zajem zaslona/PRADA.COM

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!