Princ Harry: Kraljica Elizabeta II. je v odlični formi

Magazin 20. Apr 202209:41 > 10:03 0 komentarjev
Princ Harry
Profimedia

Princ Harry je v intervjuju ob obisku Nizozemske spregovoril o obisku kraljice Elizabete II., za katero je dejal, da je v odlični formi.

Na poti na Nizozemsko se je princ Harry z ženo Meghan Markle ustavil pri kraljici Elizabeti II., ki je stara 95 let. V intervjuju za NBC je povedal, da jo je bilo zelo lepo spet videti.

O obisku, ki ni bil napovedan vnaprej, je vojvoda Susseški dejal, da je kraljica v odlični formi. “Vedno je imela dober smisel za humor, in želel sem se prepričati, da je zaščitena in da so okoli nje pravi ljudje,” je dejal v intervjuju, ki še ni bil v celoti objavljen.

Princ Harry in Meghan v Združenem kraljestvu nista bila že od leta 2020, ko sta se tudi umaknila iz kraljeve družine. Ob obisku na gradu Windsor sta videla tudi princa Charlesa. 37-letni Harry se prejšnji mesec ni udeležil spominske slovesnosti za pokojnega dedka, princa Filipa.

Čeprav Harry pravi, da je kraljica v odlični formi, se je v javnosti pojavila zaskrbljenost zaradi njenega zdravja. Ni se mogla udeležiti pomembnih dogodkov za velikonočne praznike, recimo tradicionalne maše na velikonočno nedeljo. V četrtek bo Elizabeta II. dopolnila 96 let.

Princ je trenutno na obisku v Evropi kot zasebni pokrovitelj iger Invictus, na katerih se 500 ranjenih in bolnih vojakov ter veteranov iz 20 držav meri v športnih igrah. Cilj iger, ki jih je začel Harry, je pomagati pri okrevanju, podpirati rehabilitacijo in spodbujati širše razumevanje ranjenih in bolnih vojakov ter vojakinj.

Na igrah je tudi filmska ekipa, ki bo snemala Netflixovo serijo z naslovom Heart of Invictus.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!